Şimdi Ara

BOTLA WİZZ KASANLAR İCERİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    58-62 devil yeti
    62-66 edimmu
    66-70 taxi :)
    70-75 Bone Soldier
    75-80 shaman
    80-85 Wing Tribe
    85-86 Antilope

Yan build bard. Bone soldierda çok güzel kastım. Hiç kimse yok seri spawn ve seri kesimle günde 1,5 lvl a kadar kastığım oldu. YAn build bard açıp Autobuffer kullanırsanız işiniz çok kolay. Giantsız bi mob buldunuz mu daha da süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

55-58 sonar
    58-62 devil yeti
    62-66 edimmu
    70-75 Bone Soldier
    75-80 shaman
    80-85 Wing Tribe
    85-86 Antilope

Yan build bard. Bone soldierda çok güzel kastım. Hiç kimse yok seri spawn ve seri kesimle günde 1,5 lvl a kadar kastığım oldu. YAn build bard açıp Autobuffer kullanırsanız işiniz çok kolay. Giantsız bi mob buldunuz mu daha da süper.

gzl diorsunda bone soldier isi sakat ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

quote:

Orjinalden alıntı: raytracer

55-58 sonar
    58-62 devil yeti
    62-66 edimmu
    70-75 Bone Soldier
    75-80 shaman
    80-85 Wing Tribe
    85-86 Antilope

gzl diorsunda bone soldier isi sakat ;)

Bardı yüksekse ve auto basıyorsa moving march vs. fazla tehlikeli olmaz tabi pcnin başındanda fazla ayrılmamakta lazım.
  • 4 LeveL aLtına bırak. Fear statusu mutLaka kuLLandırt. ALan kuLLandırtma sadece fire boLd ve coLdun küçük vurşunu kullandırt. öLmessin ßiLe
  • light skilim 7 lv da fear biraz ezik kalıyo o yüzden yaratıklara fear yapamıyorum.. sırf fear içinde light uplamak garip geliyo aslında yararlı bi skill ama sp sıkıntısı falanda var light ile ugrasamıyorum..
    quote:

Orjinalden alıntı: C_nedra

4 LeveL aLtına bırak. Fear statusu mutLaka kuLLandırt. ALan kuLLandırtma sadece fire boLd ve coLdun küçük vurşunu kullandırt. öLmessin ßiLe
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.