Yan build bard. Bone soldierda çok güzel kastım. Hiç kimse yok seri spawn ve seri kesimle günde 1,5 lvl a kadar kastığım oldu. YAn build bard açıp Autobuffer kullanırsanız işiniz çok kolay. Giantsız bi mob buldunuz mu daha da süper.
Yan build bard. Bone soldierda çok güzel kastım. Hiç kimse yok seri spawn ve seri kesimle günde 1,5 lvl a kadar kastığım oldu. YAn build bard açıp Autobuffer kullanırsanız işiniz çok kolay. Giantsız bi mob buldunuz mu daha da süper.
gzl diorsunda bone soldier isi sakat ;)
Bardı yüksekse ve auto basıyorsa moving march vs. fazla tehlikeli olmaz tabi pcnin başındanda fazla ayrılmamakta lazım.
4 LeveL aLtına bırak. Fear statusu mutLaka kuLLandırt. ALan kuLLandırtma sadece fire boLd ve coLdun küçük vurşunu kullandırt. öLmessin ßiLe
light skilim 7 lv da fear biraz ezik kalıyo o yüzden yaratıklara fear yapamıyorum.. sırf fear içinde light uplamak garip geliyo aslında yararlı bi skill ama sp sıkıntısı falanda var light ile ugrasamıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: C_nedra
4 LeveL aLtına bırak. Fear statusu mutLaka kuLLandırt. ALan kuLLandırtma sadece fire boLd ve coLdun küçük vurşunu kullandırt. öLmessin ßiLe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme