Şimdi Ara

Botlarım Nasıl (SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Theteknolojik

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Tarzını beğendim güzel bir duruşu var Sportif durmuş üstüne giyeceğin şey de önemli tabi

Örnek ne tavsiye edersiniz ?

Şu tür sade birşey olabilir

Botlarım Nasıl (SS'Lİ)

Zevkinize güveniyorum hocam.

Bu sorumluluğa girmek istemiyorum Kişiden kişiye değişir yakışma. Sen yine de kendi bildiğini oku diğerlerinin yanı sıra bu tarz denersin beğendiğini alırsın

• Botlarının şekli ve tipi güzelmiş hayırlı olsun. Ama biraz fazla sportif, 150 ye alacağın Bot duruma göre daha sıcak tutabilir bende %60 indirimle tergandan 130 a aldım botumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot demişsin ama bildiğin spor ayakkabı bu ? Soğuk girmiyor mu şimdi buna yada su ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bot demişsin ama bildiğin spor ayakkabı bu ? Soğuk girmiyor mu şimdi buna yada su ?

Haklısınız.Spor ayakkabı gibi duruyor ama çok iyi sıcak.Almanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yırtılır la onlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bot demişsin ama bildiğin spor ayakkabı bu ? Soğuk girmiyor mu şimdi buna yada su ?

Haklısınız.Spor ayakkabı gibi duruyor ama çok iyi sıcak.Almanizi tavsiye ederim.

Bende eşek ölüsü gibi bir çift harley var , böyle ağır bi bot aldığıma pişman oldum zaten bacak kası geliştirmesi ve tipi dışında başka bir özelliği yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.