Şimdi Ara

BOTRK or Phantom Dancer (PD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler main adc tüm adc heroları var şimdi ben bunların ikisinden birini alacam atack speed için. Hangi şampiyona BOTRK alınır ya da alınmaz // hangi şampiyona PD çekilir ya da çekilmez. Yorumlarınızı esirgemeyin a dostlar

• her adcye pd almalısın belki corkiye almayaiblirsin bide ezreala

botrk ya gelirsek caitlyn , graves , draven (belki corki) hariç tüm adclere alınabilir
  • pd/statikk her adcarrye alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

her adcye pd almalısın belki corkiye almayaiblirsin bide ezreala

botrk ya gelirsek caitlyn , graves , draven (belki corki) hariç tüm adclere alınabilir

MF'ye de PD alınmayabilir. Kafama estiğinde PD yerine BC alıyorum çok da kötü olmuyor. As ihtiyacını w karşılıyor zaten.

Aynı şekilde yine MF'ye Botrk yerine BT daha iyi gider bence.
  • Aslında çok değişken. Ama şöyle bir durum var, Attack speed ile herhangi bi skilli stackleyen şampiyonlar BotRK alır, örnek olarak Twitch'in zehiri, Varus'un W'su diyebiliriz. Değişken dedim Caitlyn'de stack yapıyor diyebilirsin ama caitlyn oto attackla iş yaptığı için 3200ü az dmg veren bir BotRK'ya harcamaz.

Phantom Dancer ise ya farmla ya da kite ile akalıdır. Farmda öndesindir PD çıkarsın, geriysen Statikk çıkarsın. Ya da karşı takımda single target vardır yine PD çıkarsın. Ya da kite dedim, lane de PD'nin pasifiyle rahat hareket edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

MF'ye de PD alınmayabilir. Kafama estiğinde PD yerine BC alıyorum çok da kötü olmuyor. As ihtiyacını w karşılıyor zaten.

mfye bot olarak mercury alıyorum sonra lw - bt - ie - pd - ga en faydalısı böyledir sen sadece ultin üzerine oynuyorsun ultin 3 saniye bişey o 3 saniyeden sonra 1 attack speedle napıcaksın ?
  • Maini Mf olan biri olarak söylüyorum , Mf'ye Botrk almak çok verimli olmaz. Ama Botrk Tristana'ya çok güzel giden bir item. Vayne'in ise core item'ı. Onun dışında, Ashe ve MF' ye Static, PD'den daha iyi oluyor. Graves ise BT ve PD ile iyi uyum sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Phantom Assasin İtemi Aranır
    10 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi adc oynadığımı iddia edemem hatta farm özürlüyümdür ama twitch ve vaynede ilk botrk çıkıyorum.
  • Peki varusa ne çıkmalıyım? Ben şöyle diziyorum yanlışsa düzeltirseniz sevinirim.

Attack Speed Bot-- Bt-- Pd-- Lw-- Bc-- Banshee
  • quote:

quote:

quote:

mfye bot olarak mercury alıyorum sonra lw - bt - ie - pd - ga en faydalısı böyledir sen sadece ultin üzerine oynuyorsun ultin 3 saniye bişey o 3 saniyeden sonra 1 attack speedle napıcaksın ?

Çok daha iyi iş yapan ulti ve q'ya sahip oluyorsun. W da 6 saniye %50 as (pd ile eşit) veriyor. 2 saniye ulti + 6 saniye W'dan 8 saniyen oluyor. Genelde yetiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok daha iyi iş yapan ulti ve q'ya sahip oluyorsun. W da 6 saniye %50 as (pd ile eşit) veriyor. 2 saniye ulti + 6 saniye W'dan 8 saniyen oluyor. Genelde yetiyor.

onu anladık üstüne bir khazix atlayınca nasıl sustain yapcaksın kite yapcaksın ??? ultiyle q ylamı ?

• PD-Botrk diye bir karşılaştırma olmaz.
  • Advancensar kullanıcısına yanıt
    ikisini de mi alak qnq
  • quote:

onu anladık üstüne bir khazix atlayınca nasıl sustain yapcaksın kite yapcaksın ??? ultiyle q ylamı ?

Karşıda feedlenmiş bir Kha varsa zaten üstüne atladığı anda genelde ölüyorsun. Anca takımdan birinin tam zamanında stun atması lazım. Kaçma imkanın pek olmuyor. Ama normal seviyede giden bir Kha ise haklı olabilirsin, PD'nin pasifi ve MS'si işe yarayabilir.
  • Olympooos kullanıcısına yanıt
    varusta q ile poke yapacaksan bt yok w stackleyip öyle vuracam diyorsan botrk al. ama botrk aktifi çok güzel kaçma kovalama imkanı veriyoor sana. hyper carry denen trist kogmaw vayne botrk mutlaka almalı bence
  • değişik bir karşılaştırma olmuş
  • Öyle bir karşılaştırma yapman doğru olmaz.
    Şu şekilde bir karşılaştırma olmalıydı:
    1-) Blade of the Ruined King mi The Bloodthirster mı?
    2-) Phantom Dancer mı Statikk Shiv mi?
    Sana şöyle bir şey söyleyeyim Blade of the Ruined King'i attack speed için alıyorsan, ki sorunda bunu söylemişsin yanlış yapıyorsun. BotRK verdiği attack speed için değil itemin pasifi ve aktifi için alınır. Bazı AD Carry'lere tercih edilmez nedeni ise skilleriyle hasar vermeleridir. Örnek vermek gerekirse: Draven, Graves, Miss Fortune. Ha illa alınmaz demiyorum, almak istiyorsan alırsın bir şey diyemem ama nedenini yukarıda açıkladım.
    İkinci karşılaştırmaya gelirsek Phantom Dancer mı Statikk Shiv mi? Ben burada neden hangisinin tercih edildiğini açıklayayım sana:
    Statikk Shiv, oyunun erken safhalarında alınabilir nedeni split push yapmak ve oyunu çabuk bitirmektir. Late game dediğimiz oyun sonlarına doğru gidildiğinde bu item satılıp eğer oyuncu isterse Phantom Dancer alabilir. Yalnız burada bir şey belirtmek istiyorum Statikk Shiv'in özel pasifi azımsanmayacak kadar iyi bir hasar vurur.
    Dediğim gibi sorun belirttiğim şekilde olmalıydı bana kalırsa. Senin dediğin karşılaştırma biraz yanlış geldi bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.