|
Bildirim
|
Boğaziçi'nde okuyorum. Bilgisayar mühendisliğine DGS ile gelen bir arkadaşım var. Bölüme geçtiğinde ilk dönem zorlandı, konuları bilmiyordu ve hocalar örneğin türev integralde mat-2 içeren bir hamle yapsa direk onu hiçbir bilgi vermeden bu böyle diye yazdığı için doğal olarak hiçbir şey anlayamıyor gibiydi. Ancak ilk dönemini mat-2 çalışmakla geçirdi ve cidden 2.dönem bu durumu düzeltti. Fizik'te biraz zorlanıyor olsa da onları da bir şekilde halledebiliyor. Benim tavsiyem kesinlikle geçmen olur. Böyle zorlanmalar olmadan gelişmeler olmaz. Kolayca bitirebileceğin bir okula gitmek mantıklı değildir, çünkü sana bir şey katmaz. Ancak odtü, boğaziçi veya itü gibi üniversitelere gidip de kendini zorlaman elbet sana bir şeyler katar. Özellikle de sen de bir şeyler yapmaya çalışıyorsan kendini daha da iyi geliştirirsin. Bu yüzden benim tavsiyem DGS ile bunlardan birisine geçmen olacaktır
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 26 Şubat 2017; 1:16:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekşici velet -- 19 Ekim 2018; 22:17:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrtYlmzz -- 20 Temmuz 2018; 22:41:40 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |