Şimdi Ara

Boun Psikoloji Gelir Mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    inşallah dediğiniz gibi olur :D ben yurtta kalmayı düşünüyorum, hazırlık da okuyacağım tabiki nerde bende öyle süper ingilizce :D
  • bende vardıysa da uçmuştur 11 12 de giren ingilizceciler bizden daha az sallıyordu dersi valla 2 -2,5 yıldır doğru düzgün ingilizce çalışmışlığım yok grammer falan hak götüre anca alt yazılı dizi film izleyerek bir iki pratik yapmışımdır :D bende yurtta kalacağım sanırım kazanırsam kilyosta görüşürüz illa ki zaten küçük bir yer orada herkes birbirini tanıyor diyorlar :))
  • muallimnaci kullanıcısına yanıt
    Reis benimde moralimi bozdu benimde daha yüksek ben 18 bin😭😭😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serenatay S kullanıcısına yanıt
    Hazırlık iyidir ya okuruz :D evet evet tanışalım kilyosta mutlaka kısmet olur da gidersek :D
  • mezuntmci1905 M kullanıcısına yanıt
    hocam edebiyatım 48 d 8 yanlış geldi muhteşem matematik netime rağmen 7 bin yaptı ya buradan tmcilere sesleniyorum edebiyatta bol bol deneme çözün :D Bir de edebiyata da hayvan gibi çalışmıştım bütün kitabı ezberledim paragraftan sıçıp batırmışım fulleyeceğim diye girince sorular üzerine çok düşündüm :D
    Aynen hocam benimde 48 8 di edebiyat benide batırdı mat 46 ydi ama bi işe yaramadı 😃😃

hocam matematiğin benden yüksek sen nasıl o netlerle 18 bin oldun ya coğrafyada mı batırdın, ben hamda 7 bin oldum anlamadım :DD
    Ygs 120 k edebiyat 48 8 geo 14 1 mat 46 3 cog 10 sağolsun coğrafya ve ygs😥😥😃

hocam insana koyuyor yaa lys matematik gibi baba bir sınavı iyi yapıp kek alanlarda batırmak :D coğrafya kötüymüşsün senin ondan öyle geri atmış ygs çok etkilemedi bu sene :D
    Walla hocam coğrafya çok koydu.ama bu sene inşallah hukuka gircem ama kendime hedef koydum ygs de ilk 20000 e gircem inşallah lysde puanım kırılacak ama hamda tm3 te ilk 1000 görmek istiyorum belirli bi amaç yok sadece zevkine😃😃

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.