Biliyorum :) İyi ki ea dan girmemişsin bu Türkçe ile olmazdı bebeğim ahahahahhahaha < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A10B2E892 -- 8 Kasım 2021; 17:12:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bounlukizaraniyor boğaziçi’nin sosyal hayatına dair soruları cevaplıyor (3. sayfa)
-
-
troll
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oğlum lokum dağıt arkadaşlara
haaa odtüyse tamam 😁😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hınzırr senii
-
olm ülkeyi lise mezunu yönetiyor nestle ceo su boun tarih mezunu olsa ne olur felsefe mezunu olsa ne olur
-
Up
Yemekler kac lira ve nasil
4lira 10 kuruş. Yenmeyecek gibi yemek çok çok nadir çıkıyor. Diyetisyenler hazırlıyor listeyi ve çoğunlukla çok dengeli öğünler geliyor.
Kızlar nasıl ? Verici mi ?
Verici kavramı ne demek bilmiyorum. Onun dışında kızları güzel ama bölüm puanları maalesef yükseliyor. Turizm bile 6k olmuş. Eskiden hisar kampüs VS defilesi gibi olurdu. Şimdi klasman 1-2 tık düşmüş. Güzellikle üni sınavı arasında negatif bi korelasyon var maalesef.
aranıyorsan gebze teknikte bi telefon uzağındayım
vayssss kelime şakası he :-)
boun’da 2 yıl geçirmiş bi kızın yolda selamını bile alabileceğini düşünmüyorum maalesef.
Bende gtüdeyim kırıldım hocam :')
hahhahahah sayısalda 300. olan sevgilim oldu istanbulda çirkin de değildi burda kızım diye prim yapan biriyle yolda göz göze bile gelmem bırak selam vermeyi harun abi seni
Kibir abidesi.
Öyle sanırım ya :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X