25 leveldan sonra ya grind yapmalısınız ya da instance group bulmanız ki ikisi de zor geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: DEMosTy
25 leveldan sonra ya grind yapmalısınız ya da instance group bulmanız ki ikisi de zor geldi bana
iyiki söyledin boşuna kasmiyim 15 olmuştum farm yaptırcaksa zaten ben yokum uninstall
benim gördüğüm öyle yani hemen silme 25 ol kendin de bak
quote:
Orijinalden alıntı: DEMosTy
Kusura bakmada ben lvl26 oldum. 1 lvl'dan beri nasıl kasıyorsam hala aynen devam ediyorum. Görev yapıp, lvl atlıyorsunuz zaten bir slotta durup saatlerce slot dönmeniz söz konusu değil.. Instance olayı doğru 25 lvl'da başlayan 55'e kadar 5 lvl aralıkla instancelar var ama daha girmedim.
ben sadece yaşadığımı yazdım neden görev kalmadı falan bilmiyorum.O yüzden kendiniz deneyin görün dedim
beyler ben agent karakter açtım fakat 19 lvlda questlerim bitti şuan sadece farm yaparak kasıyorum 20ye kadar bu kötü olmuş farmla exp çok az geliyor
Beyler questleri nasıl bitiriyorsunuz anlamıyorum valla . Ben 26 oldum hala bi dolu quest var. Dikkat edin dailyleri boşa koymamış adamlar. Levelınıza göre alıp, main ve sub görevlerle birlikte yapın
birini gizle diyip devam etmemişim yeni gördüm birsürü questim var 22 oldum
Arkadaşlar oyunda Türk Guildi falan var mı? Ona göre başlamayı düşünüyorum da.
suan kaldığım otelin internetine yüklendim oyunu indiriyorum hade bakalım %98 engineer açmayı düşünüyorum öylesine deneme amaçlı suan hangi serverdaysanız bende oraya gelirim biraz denedikden sonra
Up Hala oynayan varmı ? Tutmadı galiba oyun..
ben oynuyorumda yeni başladım daha doğrusu. feci sevdim.. ama etrafta kimseler olmaması canımı sıkıyor :D
Hangi class açıcağım konusunda kararsız kaldım heavy gunner açtım ıkötü dediler sizce hangi class iyidir
Oyun çok iyi ama oyuncu az. Level 35'e kadar kastım. Class arasında denge sorunu yok. Öne çıkan yada ezilen bir karakter görmedim. Hangi class sana uyuyorsa onu oyna.
Oyuna bende başladım, 22 lvl shock trooper. Hala oynayan var mı?
Oyun gayet iyiydi ama hatta forumunda türklere ait alt forum vardı. Ama player az diye bırakmıştım en son şuanki durum nedir oyundaki ?
Oyun benimde hoşuma gitti ama senin de dediğin gibi oyuncu sayısı az :S
Oyunla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim, başlamak isteyenler çekinmesin!
Beraber takılmak ısteyen varsa takılırız oyunda :D