Şimdi Ara

Bounty Hounds Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 leveldan sonra ya grind yapmalısınız ya da instance group bulmanız ki ikisi de zor geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMosTy

25 leveldan sonra ya grind yapmalısınız ya da instance group bulmanız ki ikisi de zor geldi bana

iyiki söyledin boşuna kasmiyim 15 olmuştum farm yaptırcaksa zaten ben yokum uninstall
  • benim gördüğüm öyle yani hemen silme 25 ol kendin de bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMosTy

25 leveldan sonra ya grind yapmalısınız ya da instance group bulmanız ki ikisi de zor geldi bana

Kusura bakmada ben lvl26 oldum. 1 lvl'dan beri nasıl kasıyorsam hala aynen devam ediyorum.
    Görev yapıp, lvl atlıyorsunuz zaten bir slotta durup saatlerce slot dönmeniz söz konusu değil..
    Instance olayı doğru 25 lvl'da başlayan 55'e kadar 5 lvl aralıkla instancelar var ama daha girmedim.
  • ben sadece yaşadığımı yazdım neden görev kalmadı falan bilmiyorum.O yüzden kendiniz deneyin görün dedim
  • beyler ben agent karakter açtım fakat 19 lvlda questlerim bitti şuan sadece farm yaparak kasıyorum 20ye kadar bu kötü olmuş farmla exp çok az geliyor
  • Beyler questleri nasıl bitiriyorsunuz anlamıyorum valla .
    Ben 26 oldum hala bi dolu quest var. Dikkat edin dailyleri boşa koymamış adamlar. Levelınıza göre alıp, main ve sub görevlerle birlikte yapın
  • birini gizle diyip devam etmemişim yeni gördüm birsürü questim var 22 oldum
  • Arkadaşlar oyunda Türk Guildi falan var mı? Ona göre başlamayı düşünüyorum da.
  • suan kaldığım otelin internetine yüklendim oyunu indiriyorum hade bakalım %98 engineer açmayı düşünüyorum öylesine deneme amaçlı suan hangi serverdaysanız bende oraya gelirim biraz denedikden sonra
  • Up Hala oynayan varmı ? Tutmadı galiba oyun..
  • ben oynuyorumda yeni başladım daha doğrusu. feci sevdim.. ama etrafta kimseler olmaması canımı sıkıyor :D
  • Hangi class açıcağım konusunda kararsız kaldım heavy gunner açtım ıkötü dediler sizce hangi class iyidir
  • Oyun çok iyi ama oyuncu az. Level 35'e kadar kastım. Class arasında denge sorunu yok. Öne çıkan yada ezilen bir karakter görmedim. Hangi class sana uyuyorsa onu oyna.
  • Oyuna bende başladım, 22 lvl shock trooper. Hala oynayan var mı?
  • Oyun gayet iyiydi ama hatta forumunda türklere ait alt forum vardı. Ama player az diye bırakmıştım en son şuanki durum nedir oyundaki ?
  • Oyun benimde hoşuma gitti ama senin de dediğin gibi oyuncu sayısı az :S
  • Oyunla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim, başlamak isteyenler çekinmesin!
  • Beraber takılmak ısteyen varsa takılırız oyunda :D
  • Oyunda hile hurda vs. gibi şeylerin durumu nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.