Şimdi Ara

BOV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzunca zamandır istediğim audi s3 8l aracıma kavuştum ha sınıfmı?değil tabi maddi gücüme dayanarak orta halli(komple boyalı ön kaput değişmiş döşemelerin elden geçmesi vs.)Şimdi arkadaşlar aracım quattro ama arka tekerler işlev dışı çalışmıyor aldığım arkadaşı aradım fazla yakıtından dolayı devre dışı bıraktırdıgını söyledi eyw dedim pek inanmasamda baktıracam.bu arabanın diferansiyeli bulunurmu kaça nerden bulunur maliyet nedir çabuk kırılırmı?peki blow off taktırmalımıyım bana ne zararı olur yada faydası varmı.Kimi yerlerde turboya faydalı deniyor kimi yerlerde aracın performansını düşürür deniyor.piyasada orjinal olmayan blow off lar var alınırmı orjinaliyle aradaki fark nedir.Tial marka blow off lar çok güzel tabiri caizse eşşek kişnemesi gibi ses veriyor benim aracıma uygunmu daha doğrusu o sesi alabilirmiyim?aracın basıncı yetermi?quattro çalışmadıgı için muayene problemi yaşarmıyım?Araç gerçekten performanslı yani 1.vites patinaj 2.patinaj 3.az da olsa patinaj.

• Quattro çalışmadığı için muayene problemi yaşamazsınız, diğer sorularınıza cevap verecek bilgi birikimim yeterince yok.

Aracınız hayırlı olsun, sakıncası yoksa biraz arabadan bahseder misiniz, fiyatı modeli km'si vs.
  • connections kullanıcısına yanıt
    S3 alıp çok yakıyor diye awd yi iptal etmek çok enteresan bir tercih olmuş hakkatten.

Nasıl iptal edildiğine göre tekrar araç awd konuma alınabilir. Muhtemelen şanzımandan çıkışı boşa almışlardır.

BOV takabilirsiniz, faydası olur lag azalır vs. ayrıca orjinal olmayan BOV ların bir zararı yoktur çabuk arıza yapabilir o kadar.

Stock internallerle stage mod ile çok güzel yürürü olan bir araç S3. İyi bir garaj bulursanız memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaş imprezayla muayenede sıkıntı yaşadığını söylemişti ordan aklımda kalmış tşk ederim.arac 2000 model yani 8l kasa s3 190.000 de piyasadakilere göre biraz uygun aldım 25.000 tl 30.000 liradan aşşağı bulamadım 1 tane var motor istiyor belki acele ettim ama çok istiyordum aldık bir kere :)
  • *President* kullanıcısına yanıt
    aynen öyle s3 alıpta çok yakması yüzünden awd neden iptal edilirki.Git a3 al arkadaş.Bana pek inandırıcı gelmedi ama baktırıyım bi yoksa sanayi sanayi gezmem gerekiyor.ozaman orta halli bi bov alıp taktırıyım.ustam bu konuda iyidir.ankara başkent sanayi sitesinde C&S garage var audi üzerine.bayramdan sonra toplamaya başlıyım arabayı.tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: connections

aynen öyle s3 alıpta çok yakması yüzünden awd neden iptal edilirki.Git a3 al arkadaş.Bana pek inandırıcı gelmedi ama baktırıyım bi yoksa sanayi sanayi gezmem gerekiyor.ozaman orta halli bi bov alıp taktırıyım.ustam bu konuda iyidir.ankara başkent sanayi sitesinde C&S garage var audi üzerine.bayramdan sonra toplamaya başlıyım arabayı.tşk ederim

Aracı ucuza aldığın için AWD kısmında sana süpriz çıkmaz inşallah.
  • %80 çıkacak gibi geliyor bayramdan sonra baktırıyım
  • Şükürler olsun çıkmadı sisteme yağ pompalayan mekanizma arızalıymış 100 liraya çözdürdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connections

Şükürler olsun çıkmadı sisteme yağ pompalayan mekanizma arızalıymış 100 liraya çözdürdüm.

Süper haber, güle güle kullan
  • tşk ederim saolasın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.