Bildirim
Box, yeni üyelere 50GB depolama alanı hediye ediyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sıcak fırsatlara açtım. Daha önce de benzer kampanyalar yapmış sanırım, eski konularda görülüyor. -
50 gb süresi sınırsız mı? yani 2 senelik dropbox gibi mi?
-
Açtık birtane ilerde döneklik yapmazlar umarım -
hesap açtım umarım sinirsizdir suresi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de açtım, umarım sonradan fos çıkmaz... -
keşke bir arkadaş ta buraya nasıl resim evrak vs gönderileceğini açıklasa keşke... -
aldık bakalım...ama bende merak ediyorum..ömür boyu mu bu saklama süresi... 6 ay sonra gelip yıllık bu kadar para ödemezseniz 15 gün çinde silecez demesinler... -
Şu anda Box dışında bu kadar büyük bir boyutu ücretsiz veren başka bir hizmet bulunmuyor.
Hayır bulunuyor.
mega.co.nz
-
quote:
Orijinalden alıntı: gulhana
keşke bir arkadaş ta buraya nasıl resim evrak vs gönderileceğini açıklasa keşke...
üye olunca gösteriyor zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Şu anda Box dışında bu kadar büyük bir boyutu ücretsiz veren başka bir hizmet bulunmuyor.
Hayır bulunuyor.
mega.co.nz
Buna aile resimleri gibi özel şeyleri yükleyebilir miyim yoksa çok mu güvenliksiz olur bu? -
mega.co.nz üye olayım dedim ama zaten önceden açmışım hesabı, 50 gb yazısını görünce ne olyor lan dedim :D :D indirme şeklide bi garip 5gb lik bir dosya indireyim dedim sn de 2mb la yükleme yapıyor kendi kendine (şu anki indirmeme baktım 1.8mb diyor) sitede yükleme işleme bitincede harddiskin kopyalama hızında (20mb civarı) bilgisayarınıza iniyor. Anlamadım ama tek bildiğim herşeyin çok hızlı olduğu :D :D denemeyenler çok şey kaybeder... .)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X