Şimdi Ara

Boy 1.97 soruları alayım... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
3
Favori
6.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kovadogs

2.76 bazen diyorum keşke bi 5-6 cm daha kısa olsaydım

Beraberlik Gol Var Kaç Bir Kupon Yapayım (Fazla Salladın Bro)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Conqueror

Ailedeki boy durumu nedir?

Not: 1.88
    Ailede benden sonraki en uzun birey benden 10 cm kısa, aşırı süt tüketimimden olduğunu düşünüyorum. Hedef 1.90 .

3 yaşımdan beri ağzıma süt koymadım
    17 yaşında 1.82 idim
    geçiniz bu sütü falan
    süt kemikleri güçlendirir sağlamlaştırır sadece
  • Ben 187'yim ve bence olması gerekenden uzunum. Normal bir hayat için en fazla 185 olmak gerekiyor, en azından Türkiye'de. Gerçi kızlar için 190'a kadar oluyoruz ama olsun o kadar uzamayın.
  • Ne kadar zamandır kendimi 1.84 sanıyorum diyorum boyum tam olması gereken gibi belki 1.87 falan iyidir ama diye. Bugün boyumu ölçtüm 1.80 çıktım hayata küstüm
  • Ben de 1.84um ama daha yeterli degil,zaten tam ergenligin siddetli donemimdeyim boy atarim buyuk ihtimal basket de sut de var.
    189 falan iyidir ya(cok buyuk ihtimal daha fazla olurum(umarim olmaz)) ne zamanki 2 kolla smac basiyorum o zaman olay bitmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newpower13

1.90 açık tenli,yeşil gözlüyüm 5 aylık bodyciyim omuzlarım geniş kaslı adonısliyim yüzde yüz reel soru varsa alabilirim

Ss lütfen
  • Ulan bu yeni nesil ergenleri neden böyle uzun? 95 sonrası aldı başını gitti 185'ten kısa olanı yok. Hepsi atletik vücutlu , ne yedirip içirdiler oğlum size?

Yaş 20 boy 173 , kaldık kısa kısa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Ailede benden sonraki en uzun birey benden 10 cm kısa, aşırı süt tüketimimden olduğunu düşünüyorum. Hedef 1.90 .

17 yaşında 1.82 idim
    geçiniz bu sütü falan

Valla hocam ne bileyim ailede öyle uzun biri olmayınca ona bağliyorum. Ayrıca özel bir beslenme şeklim de yok. Neyse üzümünü ye bağını sorma demişler.

İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 4 Ağustos 2013; 6:00:15 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

17 yaşında 1.82 idim
    geçiniz bu sütü falan

Valla hocam ne bileyim ailede öyle uzun biri olmayınca ona bağliyorum. Ayrıca özel bir beslenme şeklim de yok. Neyse üzümünü ye bağını sorma demişler.

İmla

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabızİmam

quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Ben de 1.91im.(Evet dhdeki herkes 190 sarışın mavi gözlü xdxdxd) O kadar da matah bir şey değil keşke 183-185 arası bir şey olsaydım. Her uçak-otobüs yolculuğunda kangren oluyorum.

Belediye otobüslerinde oturmak kadar rahatsız edici birşey varsa o da minübüste ayakta dururken sığmadığın için ikibüklüm kalmaktır

Not:Yok ben esmerim :D

Halk otobüslerinde ayaklarım sığmıyo çok kötü bir şey
    NOT 1.90'ım ve bende esmerim sanırım

• otobüslerde sıkıntı oluyor ikiliye otururken bacaklar sıkışmıştı bi döndüm arkamı millet kopmuş.Bi kerede dörtlüye oturdum karşıyada kız geldi bi tane hem kız hem ben zor sığdırdım bacakları

• quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

1.80'im, gayet memnunum, arkadaşlarımın bir çoğundan uzunum, bence boyum ideal, aşırıya da gerek yok, kısa olmak da istemem, kızlar-kadınlar iç güdüsel olarak uzun boylu erkek ararlar(en azından kendinden, topuklu giydiğinde dahil) korunma, sahiplenilme duygusu için, bu demek değildir ki çok tipsiz olup uzun olunca kızlar ayağına gelecek, tip olarak hemen hemen aynı olan, biri uzun biri kısa 2 erkeği çıkarsan kızın karşısına, seç birini deseler uzunu seçer

Kısa olan Brad Pitt'se,Johnny Deep felansa hiç sanmıyorum kardeşim.

böyle bir mantık yok, Türkiye'de kimse Brad Pitt, Johny Deep olmadığına göre

Biz insanız,sadece içten gelen içgüdülerle hareket etmiyoruz.
    Senden daha yakışıklı birini 2 metreden uzun olsan da gene tercih eder kız.
    Tamamen sevdiği tipe bağlı.Türkiye'de hiç yakışıklı erkek yok diye bir şey yok ki.
    Ayrıca yakışıklılık öyle bir kavram değil,ölçülmez,herkesin kendine ait bir duruşu ve tipi vardır,yani sen sarı saçlı ol yanındakinin yüzü daha çirkin olsun ama atıyorum siyah saç olsun,kız siyah saç severse onu tercih edecek

Aynen katılıyorum bumca yıllık deneyimlerimi söylüyorum en azından Türkiye'de böyle tip kızlar arasında hiçbir şey.Bundan kesinlikle eminim.Çekiciliğin tiple alakası yok.Tamamen kızla alakalı o yüzden kimse moralini bozmasın.

• Boyum 1.92 yıllardır sokak dövüşlerine katılırım .Adres ver de teke tekte leşini sereyim yola.

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

ben 1.86 gayette iyi azcık kilo var ama onuda verdimmi tam olurum

Aynı boydayız. Ama 190 olsam fena olmaz. Kilo 65(2 ay önce) yaş 17 Yeni nesil çok uzun. Kısa kaldım diyorum ara sıra.

• Türkiye Ortalaması 1.70

Dh Ortalaması 1.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar19694

otobüslerde sıkıntı oluyor ikiliye otururken bacaklar sıkışmıştı bi döndüm arkamı millet kopmuş.Bi kerede dörtlüye oturdum karşıyada kız geldi bi tane hem kız hem ben zor sığdırdım bacakları

4'lü de bana da benzer bir olay oldu yanlar boş kız tam karışma geçti otobüs boş bende rahat sığalım diye bacakları açtım kız bacaklarını bacaklarımın arasına hafif hafif kıpırdatmaya başladı bi garip oldum, erekte olsaydım iş kötüydü.
  • 1.71 Önemli olan aşağıdakinin boyu İstersen 2 metre ol aşağıdaki küçükse yüzüne bakan olmaz
  • 1.90 benimde allahtan bişey sormuyorum oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

ben 1.86 gayette iyi azcık kilo var ama onuda verdimmi tam olurum

Aynı boydayız. Ama 190 olsam fena olmaz. Kilo 65(2 ay önce) yaş 17 Yeni nesil çok uzun. Kısa kaldım diyorum ara sıra.

yaş 19 benim kilo 92 ama pek göstermiyorum askerde veririm inşallah tek ümidim askerlikde bu kiloları vermek ve eve tığ gibi dönmek , ayrıca yeni nesil çok uzun katılıyorum

• konserlerde büyük küfür yersin -1
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.