Şimdi Ara

Boy uzaması için yarın doktora gidiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 1.68, 17 yaşındayım, ortopediye gidicem yarın. Bu konuda sıkıntısı olan arkadaş falan varsa yarın editliycem sonuca göre. Sorusu olan varsa doktora sorabilirim.

• Endokrin bakıyor o işlere diye biliyorum direk gidiş yok dahiliyeye gidip sevk isteyeceksin öyle gidiceksin endokrine. Ortopedi sevk ediyormu bilmiyorum eder belki oda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Endokrin bakıyor o işlere diye biliyorum direk gidiş yok dahiliyeye gidip sevk isteyeceksin öyle gidiceksin endokrine. Ortopedi sevk ediyormu bilmiyorum eder belki oda.

Sağlık ocağındaki doktora sordum o ortopediye git dedi.
  • Enes4125 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta gittim hocam boy için endokrin bakıyor internetten araştırırsan zaten oradada endokrin diyor tabi ortopediye git sen yinede duruma göre yönlendirir. Benin hormonlar normal çıktı kemik uçlarımda haala açıkmış bakalım biraz da genetik ama bekliyoruz bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Ben geçen hafta gittim hocam boy için endokrin bakıyor internetten araştırırsan zaten oradada endokrin diyor tabi ortopediye git sen yinede duruma göre yönlendirir. Benin hormonlar normal çıktı kemik uçlarımda haala açıkmış bakalım biraz da genetik ama bekliyoruz bakalım ne olacak.

Hocam endokrin diye bir bölüm mü var ? Birde destekleyici bir şeyler verdiler mi ?
  • Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları diye geçiyor her hastanede yok. Avrupa yakasında bağcılar eğitim araştırma, şişli etfal, okmeydanı hastanesi, bakırköydede olması lazım benim bildiklerim bunlar ama direk gidemezsin dediğim gibi ilk önce sevk alıcaksın. Hormonlardan kaynaklanan sorun varsa hormon tedavisi uygulanıyor bende herşey normal çıktığı için bir ilaç vermedi.

• cidden boyun sadece normal derecede kısa gerek yok 1.50 falan olsan neyse 1.75e kadar yolun var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise 1 de boyum 1,55 ti suan 19 yaşındayım boyum 1,72 yaklaşık 17 Cm attım. Ne olacağını sana söyleyim endokrin de seni bir gece aç yatırıp litrelerce kan alıp büyüme hormonunu bakacaklar ona göre hormon verecekler ama gerek yok çocuktum babama yakınirdim kisayim diye alıp götürdü doktora bıktı yakınmamdan. Hormon vermediler zaten bende böy attım zaten. Sana tavsiyem gitme Cok anormal bir durum yoksa. Birde Anne baba ve varsa dayı larının boyunu yazsana tahmini. Hatta sana bir anımı da anlatayım lise 1de sınıfta 3 tane adaştik bizi daltonlar gibi adlandırdilar büyük küçük orta diye şimdi büyük le aynı boydayim ortayı geçtim. Dert etme bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 11 Mayıs 2014; 22:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Lise 1 de boyum 1,55 ti suan 19 yaşındayım boyum 1,72 yaklaşık 17 Cm attım. Ne olacağını sana söyleyim endokrin de seni bir gece aç yatırıp litrelerce kan alıp büyüme hormonunu bakacaklar ona göre hormon verecekler ama gerek yok çocuktum babama yakınirdim kisayim diye alıp götürdü doktora bıktı yakınmamdan. Hormon vermediler zaten bende böy attım zaten. Sana tavsiyem gitme Cok anormal bir durum yoksa. Birde Anne baba ve varsa dayı larının boyunu yazsana tahmini. Hatta sana bir anımı da anlatayım lise 1de sınıfta 3 tane adaştik bizi daltonlar gibi adlandırdilar büyük küçük orta diye şimdi büyük le aynı boydayim ortayı geçtim. Dert etme bence :)

Hocam sağlık ocağında ki doktor çok sever beni, onunla konuştuğumda 17 yaşından sonra senede 1 cm falan uzarsın dedi. 21 Yaşına kadar devam eder istersen bir ortopediye git dedi. Ben kısa buluyorum kendimi. Bir de kickboks yapıyorum, profesyonellerin çoğu 1,80'den aşağı değil. En azından 1,75 falan olmayı çok istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Lise 1 de boyum 1,55 ti suan 19 yaşındayım boyum 1,72 yaklaşık 17 Cm attım. Ne olacağını sana söyleyim endokrin de seni bir gece aç yatırıp litrelerce kan alıp büyüme hormonunu bakacaklar ona göre hormon verecekler ama gerek yok çocuktum babama yakınirdim kisayim diye alıp götürdü doktora bıktı yakınmamdan. Hormon vermediler zaten bende böy attım zaten. Sana tavsiyem gitme Cok anormal bir durum yoksa. Birde Anne baba ve varsa dayı larının boyunu yazsana tahmini. Hatta sana bir anımı da anlatayım lise 1de sınıfta 3 tane adaştik bizi daltonlar gibi adlandırdilar büyük küçük orta diye şimdi büyük le aynı boydayim ortayı geçtim. Dert etme bence :)

Hocam sağlık ocağında ki doktor çok sever beni, onunla konuştuğumda 17 yaşından sonra senede 1 cm falan uzarsın dedi. 21 Yaşına kadar devam eder istersen bir ortopediye git dedi. Ben kısa buluyorum kendimi. Bir de kickboks yapıyorum, profesyonellerin çoğu 1,80'den aşağı değil. En azından 1,75 falan olmayı çok istiyorum.

Bak adaş sende enes mişsin Yeni farkettim Ben normalden biraz geç uzadım daha sakallarımda yeni oturuyor.Bende tahmini 1,75 durucam gibi ama hala uzuyorum.Babam 1,65 Annem 1,59 Dayıların Biri 1,88 Biri 1,70 küsür yani tam ortalama ideal deyim dayılardan amcalardan yola çık ortalamayı bulursun az çok dert etme.

• Kardeşim bu konu hakkonda benıde bılgılendırırmısın cok sevınırım .
  • Babanın oranı iyiymiş:D git doktora uza ;)))) :D

• quote:

Orijinalden alıntı: orcun170

Kardeşim bu konu hakkonda benıde bılgılendırırmısın cok sevınırım .

Yarın haberdar ederim.
  • Ben de 17 yaşındayım doktora gittim parmaklara baktıklar ve kapandığını söylediler. Kesin uzayamazsın diye bir şey yok dedi ama 1-2 cm den fazla bir şey bekleme dedi benim de şuan hala boyum 1.68
  • quote:

quote:

Yarın haberdar ederim.

Hocam sözde haber edecektin noldu senın iş
  • quote:

quote:

quote:

Yarın haberdar ederim.

Hocam sözde haber edecektin noldu senın iş

Hocam doktor zıplamalı sporlar tavsiye ederim dedi. Çok fazla uzamaszın senede 1 cm falan 21 yaşına kadar. Benim yinede umudum var basketbola başliycam elimden ne geliyorsa yapıcam.
  • kimi yoko dene

• purple kullanıcısına yanıt

O nedir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.