Şimdi Ara

BOY UZATMAK İÇİN GRAVİTY BOOTS (BAŞ AŞAĞI DURMA ALETİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
9.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam fark etmez en azından boyumun önemi kalmaz
  • Annem 150,5 Babam 169 Abim 174 Amcam 172 Dayılarım 160-175 benimde el röntgenimi çekti zamanında abimede en fazla 2 cm uzarsın demişlerdi 174 oldu onun için benimde umudum var. Ve abimden daha çok cüsseliyim o benim yaşımdayken benden zayıftı şimdi kilo almaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Ne zaman attın la o kadar
    Tam olarak kaç yaşında 185 filan oldun ?

furkann inanma bu trolee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosarian

Yeni nesil olum sizi neyle besliyorlar lan? 15 yaşına gelince boyunuz 1.90 a vuruyor? Ülkenin boy ortalamasi yemin ediyorum 10 cm arttı şu son 5 yıl içinde.

nedense şu 190 lari bi ben göremiyorum burda herkes 190 mübarek :D boyum 185.toplu taşımalar da felan genelde en uzun ben olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boy 182 mutluyum,ideal bence
  • Bense de var gravity boots, ben boy uzatmak için almamıştım. Work out için almıştım,work out sürem bitince rahatlama maksatlı asılıp mekik çekiyordum. Hoş o dönem boyum 178cm civarında idi şu an 183cm oldum. Düzenli kullanırken 17 yaşındaydım şu an 21.

Belki bu botlar etki etmiştir belki uzayacağımdan uzamışımdır orasını bilmiyorum. Ancak büyüme hormonu salgısını tetikleyebilir.

• Klokt kullanıcısına yanıt
    İdeal mi ? UZUNSUNUZ. Yahu ben bunu anlamıyorum Türkiye'de yaşıyorum ortalama 173 çoğu 165 benim gibi ve 180 adamlar boyum ideal diyor acaba bunu diyecek ne yaşadılar kendinden 20 cm uzun adamla kavga etmek zorunda mı kaldı yoksa sevdiği kız kendinden 10 cm uzunmuydu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Annem 150,5 Babam 169 Abim 174 Amcam 172 Dayılarım 160-175 benimde el röntgenimi çekti zamanında abimede en fazla 2 cm uzarsın demişlerdi 174 oldu onun için benimde umudum var. Ve abimden daha çok cüsseliyim o benim yaşımdayken benden zayıftı şimdi kilo almaya başladı.

El röntgeni çok yanıltmaz 2 cm uzarsın dediğin 20cm uzamazsın bana 188 dedi 185 oldum. annem 1.75 babam 182 dayım 188 amcam 1.78 kuzenlerim 185-195 falan sülale hep uzundu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. 170 olayım yeter bana.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Ne desem bilemedim.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Niçin hocem 😐

• ocakta 17 olacağım boy 1.74 dahada uzarım sanırım. 1.80 olayım yeter.
  • Hocam 16'dan 17'ye çok uzadınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Hocam 16'dan 17'ye çok uzadınız mı ?

pek değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.