Şimdi Ara

Boy uzunluğu ile ilgili. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lily Allen

dostum fazla uzamasin

ama isveçe gidecem diyosan 2 metre olsun bide body git kizlarida fena oranin of of

Amerikadan rusyaya gidecem hocam su universite bitsin. Bu arada anne iran baba yunan tarafi genler ile ilgili diyenler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 16 Boy 1.93

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: The Silent Man

quote:

Orijinalden alıntı: Seyntez

Yeni 17 yasina girdim boyum 1 84 - 85 arasi boyumun uzamasi mumkunmudur? Yuzme, ip atlama, basketbol oynama gibi. Tavsiyeler için simdiden tesekkurler.

Bakma sen bunlara kıskanıyorlar boyun kötü değil ama biraz daha uzasan fena olmaz 1.90 iyidir hem uzarsın gibi geliyor tabi biraz genetiğede bağlı.
    Abim 2 metre peşini kız bırakmıyor 21 yaşında. Ben 1.85 im yaş 15.
    Bu yolda ilerle diğerlerine bakma sen 1.90 iyidir

Benim arkadaş da 2.50 , kızlar yolda taciz ediyor.

Abin boş insan olsa isterse 2.20 olsun boy manyağı olan kızlar hariç bir işe yaramaz , demekki abinde potansiyel var ki boyla beraber dediğin gibi durum.

Konuya gelirsek benim boyum 1.74 konuyu açan arkadaş sana sesleniyorum bu nasıl bi açlık , hani 1.70 altı filan olsan tamam da portatif kule mi olmak istiyosun ilerisi o çünkü.Ben çok uzun insanlara sokakta gözümü diker bakarım mesela rahatsız olsun diye , boyu çok uzun çünkü arada uzunum lan millet garip bakıyo diye hissetsin.

Haklısın sadece boyla bi şey olmaz ama çevremdekiler yeni tanıştıklarım felan çok ilgi duyuyo boya

Ayrıca siz de yok diye millete ne diye gıcık oluyorsunuz abicim sonuçta sonradan kazanılan bi şey değil uzunsa uzundur adam kıskanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkamun

Yaş 16 Boy 1.93

Oh sheet dood naptin sen oyle dostum.

• Ah ulan, 188ken falan başlasaydım ağırlık altına girmeye, şimdi başımı taşlara vurmazdım

Oğlum kafayı mı yedin kal böyle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleJuice

Ah ulan, 188ken falan başlasaydım ağırlık altına girmeye, şimdi başımı taşlara vurmazdım

Noldu hocam acarmisiniz az

• quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

1.90 olmayı mı düşünüyor arkadaş nedir bu saçmalık ? Kızların sanıyormusun ki deve gibi erkeklere hasta olduğunu ? Boyun 1.80 olsun güzel vücut yap daha da fazlasını isteme.1.90 civarı olmak iyi değildir arkadaşım ileride sıkıntı çekersin .Bir erkek için olması gereken normal boy 1.70- 1.85 arası . Anormal boy 170 altı ve 185 üzeridir . Dua et boyun uzamasın .

Kız bulmakta sıkıntı yaşatıyor ama 1,90'a hayır diyecek kız yoktur tecrübeyle sabit. (Ukraynalı ve Fransız onaylı)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuscleJuice

Ah ulan, 188ken falan başlasaydım ağırlık altına girmeye, şimdi başımı taşlara vurmazdım

Noldu hocam acarmisiniz az

Çok uzun olunca vucudu şekle sokamıyorsun, 2 yıl body yapıyorsun ama vucudu orantılı olan adam senin yaptığını 6 ayda yapıyor.
    Bana koyan bu
    E birde malum hatun bulmak zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuscleJuice -- 20 Temmuz 2013; 4:13:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

quote:

Yeni 17 yasina girdim boyum 1 84 - 85 arasi boyumun uzamasi mumkunmudur? Yuzme, ip atlama, basketbol oynama gibi. Tavsiyeler için simdiden tesekkurler.

Bakma sen bunlara kıskanıyorlar boyun kötü değil ama biraz daha uzasan fena olmaz 1.90 iyidir hem uzarsın gibi geliyor tabi biraz genetiğede bağlı.
    Abim 2 metre peşini kız bırakmıyor 21 yaşında. Ben 1.85 im yaş 15.
    Bu yolda ilerle diğerlerine bakma sen 1.90 iyidir

Benim arkadaş da 2.50 , kızlar yolda taciz ediyor.

Abin boş insan olsa isterse 2.20 olsun boy manyağı olan kızlar hariç bir işe yaramaz , demekki abinde potansiyel var ki boyla beraber dediğin gibi durum.

Konuya gelirsek benim boyum 1.74 konuyu açan arkadaş sana sesleniyorum bu nasıl bi açlık , hani 1.70 altı filan olsan tamam da portatif kule mi olmak istiyosun ilerisi o çünkü.Ben çok uzun insanlara sokakta gözümü diker bakarım mesela rahatsız olsun diye , boyu çok uzun çünkü arada uzunum lan millet garip bakıyo diye hissetsin.

Haklısın sadece boyla bi şey olmaz ama çevremdekiler yeni tanıştıklarım felan çok ilgi duyuyo boya

Ayrıca siz de yok diye millete ne diye gıcık oluyorsunuz abicim sonuçta sonradan kazanılan bi şey değil uzunsa uzundur adam kıskanmayın.

Kıskanılacak bişey yok kıskanmıyorum da zaten.Sadece çok uzun adamlara şöyle ayaktan kafaya doğru bu boy ne la bakışı atarak rahatsız etmek hoşuma gidiyor ne biliyim , çok da kısa değilim ama böyle bi huyum var işte.

Boy tabii ki ilgi toplar , karşımda bi 1.68 kız bi de 1.85 kız olsa bunlardan biriyle sohbet edeceksem kısa olanı tercih etmem belki çok güzel filan değilse.Aynısını da kızlar abine yapıyor işte.

• boyun saten ortalamaları üstünde daha ne istiyorsun hacı

• quote:

Yaş 16 Boy 1.93

Seninki de fazla mı olmuş ne
    Daha fazla uzamazsan iyidir

• Arkadaşlar 185 üstü boy insan anatomisi için zararlı .Yaş ilerlediği zaman kemirlerde kireçlenme ve erime başlıyor . İinsanlar 50 yaşını geçtikleri zaman kaburgalardaki iliklerde erime başlıyor ve duruş bozukluğu başlıyor . Bunun haricinde ağırlığımızı stabilize eden kaval kemiklere uzun boylu insanların ilik sıvılarını kaybetmelerinden dolayı ağır yüke maruz kalıyor . Yaşlılıkta en çok görülen olaydır bel üstü ağırlığın dizlere ağırlık bindirmesi . Boyun ne kadar uzunsa dizlerine o kadar ağırlık binecektir ve sana sıkıntı yaratacak . Hayatını sağlıklı yaşamak istiyorsan boyun 185 üstü olmamalı . Basketbolcuların ileriki yaşlarında nasıl sağlık tedavisi aldığını bilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

boyun saten ortalamaları üstünde daha ne istiyorsun hacı

saten?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

quote:

1.90 olmayı mı düşünüyor arkadaş nedir bu saçmalık ? Kızların sanıyormusun ki deve gibi erkeklere hasta olduğunu ? Boyun 1.80 olsun güzel vücut yap daha da fazlasını isteme.1.90 civarı olmak iyi değildir arkadaşım ileride sıkıntı çekersin .Bir erkek için olması gereken normal boy 1.70- 1.85 arası . Anormal boy 170 altı ve 185 üzeridir . Dua et boyun uzamasın .

Kız bulmakta sıkıntı yaşatıyor ama 1,90'a hayır diyecek kız yoktur tecrübeyle sabit. (Ukraynalı ve Fransız onaylı)

Hocam 1.90 ile alakası yoktur durumun .Brad Pitt 1.78 civarındadır oysa ki yüz güzelliği boyuyla birleşince en arzu erkeklerden biri oluveriyor . Tom Cruise 170 boyundadır ama Hollywood'ın en uzun aktörlerinden daha fazla hatun götürebilir . Kısacası kızlar erkeklerde kaç cm boy olduğuyla ilgilenmiyor , tipine ve kendinden uzun olup olmadığına bakıyor . 171 'lik bir hatuna 1.75 lik tipi iyi birisi çok daha çekici gelebilir 1.90 lık adama göre . Biz nasıl ki kızlarda belli kızlarda belli bir standarit arıyorsak kızların da standartı budur .Benden uzun olsun ,tipi olsun o yeter der kızların çoğunluğu .180 miş 190 mış farketmez .İşin aslı 1.70 lik kıza karşı 1.70 boyundaki erkekte yeter yüzü güzel olduğu sürece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 20 Temmuz 2013; 4:26:27 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam 1.90 ile alakası yoktur durumun .Brad Pitt 1.78 civarındadır oysa ki yüz güzelliği boyuyla birleşince en arzu erkeklerden biri oluveriyor . Tom Cruise 170 boyundadır ama Hollywood'ın en uzun aktörlerinden daha fazla hatun götürebilir . Kısacası kızlar erkeklerde kaç cm boy olduğuyla ilgilenmiyor , tipine ve kendinden uzun olup olmadığına bakıyor . 171 'lik bir hatuna 1.75 lik tipi iyi birisi çok daha çekici gelebilir 1.90 lık adama göre . Biz nasıl ki kızlarda belli kızlarda belli bir standarit arıyorsak kızların da standartı budur .Benden uzun olsun ,tipi olsun o yeter der kızların çoğunluğu .180 miş 190 mış farketmez .İşin aslı 1.70 lik kıza karşı 1.70 boyundaki erkekte yeter yüzü güzel olduğu sürece .

O açıdan düşünürsek devede de boy var hocam. Benim ima ettiğim 2 ikiz kişi olsa birisi 180 diğeri 190 olsa uzun olan kıymetli olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O açıdan düşünürsek devede de boy var hocam. Benim ima ettiğim 2 ikiz kişi olsa birisi 180 diğeri 190 olsa uzun olan kıymetli olur.

Her kız boy farkını hoş görmez .Bazı kızlar benden en fazla 5-6 cm uzun olsun , erkek arkadaşımın yanında çocuk gibi durmayayım der . Bazı kızlar boy farkı olsun ister . Bunun genel geçerliliği yoktur ancak genelde kızlar kendinden BİRAZ uzun olan erkekleri tercih eder . Bizim ülkemizde boy fetişi olan çok kız olduğu için ülkemiz erkekleri uzun boyu marifet sayıyor . 1.74 'lük boyumla Rusya ve ABD ziyareti yaptım ve oradaki kızlar asla bunu sıkıntı yapmadılar (Kaldı ki takıldığım kızlar 165-175 ) civarıydı .Oysa ki Türkiye 'de senin boyun kısa diyen hatunlar oldu 170 lik boyuna rağmen . Saçmalığın daniskası .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 20 Temmuz 2013; 4:40:20 >

• quote:

quote:

Yaş 16 Boy 1.93

Oh sheet dood naptin sen oyle dostum.

Whats can I do sometimes?

• quote:

quote:

Yaş 16 Boy 1.93

Seninki de fazla mı olmuş ne
    Daha fazla uzamazsan iyidir

Aynen. olmadı hormon aşılarıyla durdurcaz durmuyorki meret

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JosSeven -- 20 Temmuz 2013; 12:26:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.