Bildirim
Boya Dökülemsine karşı ne yapabilirim
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
30 dk. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
MEsela Boyamadan önce astar atabilirdin attın mu ? -
astar atılmadı onun yerine 2 kat boya atıldı -
Astar atılmadığından dökülmüştür.
Komple zımpara yaptır kasaya sök boyayı.
2 kat astar 2 kat boya attır ne dökülme olur ne de bir şey. -
Bu astar dediğiniz boyanın normal boyadan farkı nedir suanki attığım boyayı astar boya farzetsek üstüne 2 kat hada boya atsak aynı hesaba gelmezmi zaten zımparası yapılmış boşuna boyayı neden sökeyim yeni boyadık zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: jesusevam
Bu astar dediğiniz boyanın normal boyadan farkı nedir suanki attığım boyayı astar boya farzetsek üstüne 2 kat hada boya atsak aynı hesaba gelmezmi zaten zımparası yapılmış boşuna boyayı neden sökeyim yeni boyadık zaten
gelmez -
astar boyanın normal boyanın farkı nedir? -
Merhaba..
CM kasalarda zaten astar var, kasa içindeki gri renk astardır. Keşke hiç zımpara sürmeden boyasaydınız.
Ayrıca marangozun attığı boyanın marka ve cinsi nedir? Piyasada satılan belli başlı boya markalarından ve selülozik oto boyası olması gerekiyor. Boyayı kalın attıysa veya boya kalitesizse, ondan soyulur..
Astar; boya yapılacak malzeme ile boya arasında tampon kat oluşturmak maksadı ile atılır. Yani astar saca, boya da astara iyi yapışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMFİBİ
Merhaba..
CM kasalarda zaten astar var, kasa içindeki gri renk astardır. Keşke hiç zımpara sürmeden boyasaydınız.
Ayrıca marangozun attığı boyanın marka ve cinsi nedir? Piyasada satılan belli başlı boya markalarından ve selülozik oto boyası olması gerekiyor. Boyayı kalın attıysa veya boya kalitesizse, ondan soyulur..
Astar; boya yapılacak malzeme ile boya arasında tampon kat oluşturmak maksadı ile atılır. Yani astar saca, boya da astara iyi yapışır.
Sağol bilgilendirdiğiniz için marangozcu ne marka kullandığını bilmiyorum şimdi ben bu boyanın üstüne selülozik oto boyası atsam iyi olurmu bizim iş yerinde patronun arabalar için sprey boyası vardı işe yaramı bu sprey boyası -
O boyayı kazımadan, üzerine hiç birşey tutmaz malesef. -
quote:
O boyayı kazımadan, üzerine hiç birşey tutmaz malesef.
Üfffff okadarda uğraştık en kolay kazma şekli nasıl olur tinerle atarmı boya yada gitti yere kadar gitsin çok dökülme olrsa ozman yine sizlere danışırım sağol varolun -
Bence de gittiği yere kadar gitsin. İleride çok kötü olduğunda boya sökücü ile söker, güzelce boyarsın. -
quote:
Bence de gittiği yere kadar gitsin. İleride çok kötü olduğunda boya sökücü ile söker, güzelce boyarsın.
herşey için sağol Mustafa abi bu arada en sonunda alyan vidalardan buldum nalburcularda bulacak gibi değil sora sora bağdat bulunur bende bir vidacı buldum en sonunda adamlar sadece vida satıyorlar ümraniye imeste buldum -
Evet, vida sektörü çok geniş olduğundan, nalburlar sadece belli başlı birkaç çeşit bulundururlar ellerinde. -
bu kasanın adı ne böyle altta ve üstte psu girişi var? -
Saç dökülmesi diye okudum ne işi var burada diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Krinorex
bu kasanın adı ne böyle altta ve üstte psu girişi var?
HAF932
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X