Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.392
Cevap
63
Favori
909.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar öneri yaparken biraz daha dikkatli davranmalısınız
    karşıdaki kişi gaz yağının ne kadar yanıcı hatta kutu içerisindeyse ne kadar patlayıcı olduğunu bilmeyebilir
    gazyağ yanığa çözüm olmaz en maliyetsiz uygulama folyo olacaktır
  • Arkadaslar merhaba,

Camdaki recine kalintilarimi temizlemek icin Kil ariyorum, uygun fiyatli satan ya da Umraniye-Dudullu bolgesinde nereden alabilecgimi bilen var mi?
  • Yeni kampanya var şuanda 31.8.2014'e kadar. Aracıma cizik giderme boya koruma yapmak istiyorum. Daha önce gidenler memnun kaldın mı, tavsiye eder misin?
  • Noktalama işaretlerinden yoksun ve gramer hatalı cümleleri okumaktan resmen beynim yoruldu! Türkçe dersi almadınız mı arkadaşlar?

Örnek:
    " şu ürünü alırsanız aracınız parlak olacaktır cam gibi ışığı yansıtır valla bunun yanında şunu da denerseniz mükemmel olur ama yine de siz bilirsiniz ilki biraz pahalı ama olsun :) zevk meselesi ha yok benim o kadar param yok derseniz şundan alabilirsiniz gecen gün bir arkadaşım denedi süperdi gerçekten ha yok iyisi olsun diyorsanız tercih sizin sonuçta herkez kendine göre bütçe ayırır :D"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

Noktalama işaretlerinden yoksun ve gramer hatalı cümleleri okumaktan resmen beynim yoruldu! Türkçe dersi almadınız mı arkadaşlar?

Örnek:
    " şu ürünü alırsanız aracınız parlak olacaktır cam gibi ışığı yansıtır valla bunun yanında şunu da denerseniz mükemmel olur ama yine de siz bilirsiniz ilki biraz pahalı ama olsun :) zevk meselesi ha yok benim o kadar param yok derseniz şundan alabilirsiniz gecen gün bir arkadaşım denedi süperdi gerçekten ha yok iyisi olsun diyorsanız tercih sizin sonuçta herkez kendine göre bütçe ayırır :D"

Yok be dostum baya iyidir Türkçe'm de onu yazarken iş yerindeydim o yüzden acilen yazıp kapatmam lazımdı :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schroef

quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

Noktalama işaretlerinden yoksun ve gramer hatalı cümleleri okumaktan resmen beynim yoruldu! Türkçe dersi almadınız mı arkadaşlar?

Örnek:

Yok be dostum baya iyidir Türkçe'm de onu yazarken iş yerindeydim o yüzden acilen yazıp kapatmam lazımdı :).

Selam hocam ben şahsi olarak kimseyi hedef alıp yazmadım. Sayfalarca mesaj okudum. Bir sürü noktasız virgülsüz mesaj var. Bozuklukları anlamaya çalışmaktan insanın keyfi kaçıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignorius -- 31 Temmuz 2014; 23:23:16 >

• Ignorius kullanıcısına yanıt
    bu konuda tepki vermesi gereken son kişisin sanırım ismine bakacak olursak insanların hatalarına takmaya gerek yok yaptıgın kendini beğenmişlik bura ünv lise orta okul mezunu olan insanlar var önce nickini değiştir noktalamaları kullanmadan daha zevkliymiş yazmak bundansonraböyle yazacagım işine gelen okur işine gelmeyen okumaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgüven -- 31 Temmuz 2014; 23:27:35 >
  • İstanbuldayim ve aracima pasta cila ic temizlik ozellikle koltuklar yaptirmak istiyorum. Onerebilceginiz bi yer var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da araç altı temizliği yaptırabileceğim bir yer var mı?

Genelde yıkamacılara gittiğimde Honca Civic yere yakın olduğu için çok randımanlı olmaz, ekstra iş de yapamayız diyorlar.

Kardeşim tarlaya bahçeye girmek zorudna kalmış, arabanın tekerleri altı falan baya çamur olmuş. Bir tekerlek de patlamış, değiştirirken lastikçi rot balansı falan bozar bunu temizlettirin dedi ama nasıl nerde güzel temizlerler merak ediyorum.
  • Bugün Koçtaş'tan Sonax Autocreme Lackglanz aldım. Yarın uygulamayı düşünüyorum. Kutunun üstünde çizik giderir yazıyor. Benim arabada ağır çizik yok. Belli açıdan bakıldığında hafif izler var. Arabayı yıkadığım zaman su üzerinde öylece kalıyor. Arabadaki hafif çizikler gitsin ve su üstünden akıp gitsin diye bu ürünü kullanmayı planlıyorum. Doğru bir tercih midir bilmiyorum. Bu ürüne ek olarak başka bir şey kullanmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Bugün Koçtaş'tan Sonax Autocreme Lackglanz aldım. Yarın uygulamayı düşünüyorum. Kutunun üstünde çizik giderir yazıyor. Benim arabada ağır çizik yok. Belli açıdan bakıldığında hafif izler var. Arabayı yıkadığım zaman su üzerinde öylece kalıyor. Arabadaki hafif çizikler gitsin ve su üstünden akıp gitsin diye bu ürünü kullanmayı planlıyorum. Doğru bir tercih midir bilmiyorum. Bu ürüne ek olarak başka bir şey kullanmam gerekiyor mu?

Kendi soruma kendim yanıt vereyim. Ürünü geçen hafta araca uygulamıştım. Bugün yıkadım aracı. Su taneleri aracın üzerinde eskisi gibi durmadı, akıp gitti. Aracı kurulamak da çok kolay oldu. Bakalım kaç yıkama dayanacak.
  • araba yıkamak için fazla pahalı olmayan şampuan önerir misiniz?
    ayrıca ufak tefek çizikler var bunları gidermek için pasta,cila,wax hangisinden alıp kullanmalıyım?
    lastik ve jant kapaklarını parlatmak için ne almalıyım?
    araç içi torpido kısmını temizlemek ve parlatmak için ne kullanmalıyım?
    dikkate alıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

araba yıkamak için fazla pahalı olmayan şampuan önerir misiniz?
    ayrıca ufak tefek çizikler var bunları gidermek için pasta,cila,wax hangisinden alıp kullanmalıyım?
    lastik ve jant kapaklarını parlatmak için ne almalıyım?
    araç içi torpido kısmını temizlemek ve parlatmak için ne kullanmalıyım?
    dikkate alıp cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Sonax ve meugiars ürünleri dışında kalanları tavsiye etmem.

Kipa ve benzeri marketlerde satılan ucuz ne olduğu belli olmayan ürünleri kullanmayın.

Ben 3 yıl önce 150 TL vererek, cilalı şampuan, hızlı cila, mikrofiber bez, lastik parlatıcı, araç içi temizleme sıvısı felan almıştım.

Halen kullanmaktayım.

Şöyle düşünürsek 15 yıkama parasına, 5 yıl yetecek malzeme almışım

İyi forumlar...

• melodramm kullanıcısına yanıt
    hocam aynen size katılıyorum sizin dediğiniz gibi ben de bu ürünlerden alıp uzun yıllar arabayı değiştirsem de kullanabileceğim ürünler almak istiyorum.
    Önce cilalı şampuanla yıkamak sonra hızlı cila yapmak aracın boyasını inceltmez mi? sizin bu konudaki tecrübeniz nedir?

Hangi cilayı almalıyım?
    http://www.autonshop.com/301-100-Sonax-Super-Guclu-Cila-250-ml,PR-7.html
    http://www.autonshop.com/288-200-Sonax-Hizli-Cila-500-ml,PR-2.html

Hangi şampuanı almalıyım?
    http://www.autonshop.com/313-200-Sonax-Cilali-Sampuan-500-ml,PR-54.html
    http://www.autonshop.com/314-300-Sonax-Konsantre-Sampuan-1-Lt,PR-55.html

teşekkürler.

• quote:

hocam aynen size katılıyorum sizin dediğiniz gibi ben de bu ürünlerden alıp uzun yıllar arabayı değiştirsem de kullanabileceğim ürünler almak istiyorum.
    Önce cilalı şampuanla yıkamak sonra hızlı cila yapmak aracın boyasını inceltmez mi? sizin bu konudaki tecrübeniz nedir?

Hangi cilayı almalıyım?
    http://www.autonshop.com/301-100-Sonax-Super-Guclu-Cila-250-ml,PR-7.html
    http://www.autonshop.com/288-200-Sonax-Hizli-Cila-500-ml,PR-2.html

Hangi şampuanı almalıyım?
    http://www.autonshop.com/313-200-Sonax-Cilali-Sampuan-500-ml,PR-54.html
    http://www.autonshop.com/314-300-Sonax-Konsantre-Sampuan-1-Lt,PR-55.html

teşekkürler.

El ile uygulama yapildigi icin, inceltme yapmayacaktir.

Ben sifir alinan aracima, 3 yildir uyguluyorum, her yil detay temizlige giden aracima henuz cila uygulamasi gerekmedi.

Bu surecte sadece mikrofiber bez ile sampuanlanmis ve servis disinda disarida yikama yapilmamistir.

İyi forumlar...

• melodramm kullanıcısına yanıt
    merak ettim. aracınız marka modeli ve rengi nedir acaba?
    yıkarken fırça kullanıyor musunuz? yoksa sadece bezle şampuanlayıp sonra su mu döküyorsunuz?
  • quote:

merak ettim. aracınız marka modeli ve rengi nedir acaba?
    yıkarken fırça kullanıyor musunuz? yoksa sadece bezle şampuanlayıp sonra su mu döküyorsunuz?

Aracimin model ve rengi imzamda mevcut.

Firca kullanmiyorum, su ile kaba kiri atma, cilali sampuan ile temizleme, durulama ve hizli cila ile kurulama seklinde yikiyorum.

İyi forumlar...

• Bugun bi po bayisinde 20 liraya hizli cila yaptilar cok hosuma gitti, akiskan krem gibi biseydi cif kremi gibi. Bunlarin adi nedir acaba alip kendim yapmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Bugun bi po bayisinde 20 liraya hizli cila yaptilar cok hosuma gitti, akiskan krem gibi biseydi cif kremi gibi.

Bunlarin adi nedir acaba alip kendim yapmak istiyorum.

SONAX HIZLI CILA diye arama motorunuzda aratmanız yeterlidir.

Ben bu ürünlü kullanıyorum ve memnunum.

Ä°yi forumlar...

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 10 Kasım 2014; 14:02:32 >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.