Şimdi Ara

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik / pasta cila ]... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.392
Cevap
63
Favori
909.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BEN ŞU MARETTE SATILAN PASTA CİLADAN ALSAN KENDİM UYGULAYABİLİRMİYİM

ARABAM METALİK SİYAH

WE HANGİ MARKAYI TAWSİYE EDERSİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

BENDE Bİ SORU SORMAK İSTİYORUM

BEN ŞU MARETTE SATILAN PASTA CİLADAN ALSAN KENDİM UYGULAYABİLİRMİYİM

ARABAM METALİK SİYAH

WE HANGİ MARKAYI TAWSİYE EDERSİNİZ

kendin uygularsın neden uygulayamayasın.cila sonuçta.ama dikkat etmen gereken nokta kullanma talimatları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TANGO1

ARKADAŞLAR BENDE CONNECT ( METALİK MAGNUM GRİ ) VAR. BU ARABALARDA DA DOGAN-ŞAHİN VB GİBİ GÜNEŞ YANIGI DENİLEN OLAY OLUR MU ACABA.ARABA GENELLİKLE GÜNEŞTE DURUYO.OLURSA DA KAÇ YILDA OLUR ? KORUMAK İÇİN NE YAPMALI ? BOYA KORUMA CİLALARI İŞE YARAR MI ? BİR DE ÖN TARAFTA 0,5 CM LİK BİR GÖÇÜK VAR BOYA DA KALKTI ( TAŞ GELDİ ) BU GÖÇÜĞÜ YAPTIRSAM MI ? ACABA BELLİ EDER Mİ ? YOKSA ORJİNALİNİ BOZMAMAK MI LAZIM ?

güneş yanığı olayı yeni teknoloji boyalarda kolay kolay görülecek bir olay değil.göçük içinse fotoğraf koyarsan daha çok yardımcı olunabilir.eğer saca kadar inmediyse gerek yok bence...
  • hocam bi soru daha

PEKİ BU CİLAYI ALDIK

ARABAYI YIKADIK KURULADIK SONRA MI UYGULIYCAZ

BİRDE CİLA YI UYGULADIKTAN SONRA TEKRAR Bİ BEZLE DAHA SİLMEK Mİ GEREKİYOR PARLAMASI İÇİN

NASIL OLACAK FİKRİ OLAN WAR MI

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...

...[ BOYA KORUMA / İÇ-DIŞ temizlik /  pasta cila ]...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konyalı alli -- 14 Temmuz 2006; 15:33:28 >

• aldığın cilanın ambalajında kullanma talimatı vardır oradan öğrenebilirsin
  • hocam tamam yazıyoda ben belki dedim hani başka yöntemleri olan arklar warsa yani bu işten anlayan ark
    warsa fikrini alacaktım
  • arkadaşım farklı yöntemler ne demek bir cilanın bir tek uygulama yöntemi vardır bu tür sorular gereksiz yer tutuyor sadece. şimdi biri sana cilayı zımpara kağıdına dök sür dese yapacakmısın?
  • eğer akıllı biri derse yaparız
  • Zımpara kağıdı kesim çözüm olur yahu, boya moya kalmaz, birde tiner dökücen üstüne, şöyle iyice bi bastırıcan, harika olur, mutlaka deneyin.. Haa tiner dökmeyi sakın unutmayın..
  • Şaka bi tarafa cila yapmanın bişeyi yok, sadece insanı yoruyor, çok sabır gerektiriyor o kadar. İşiniz bittikden sonra kollarınız ağrıyor yorgunluktan ama değiyor doğrusu... Peki nasılmı yapıcaksınız,çok basit,anlatayım bildiğimce size; Cilayı az miktarda döküp yüzeye iyice yediriyorsunuz, sonra üstünden güzelce silip parlatıyorsunuz. Bu kadar... amaç cilayı yüzeye iyice yedirmek, ne kadar yedirebilirseniz o kadar güzel sonuç alırsınız. Ne kadar çok silerseniz o kadar güzel yayılma olur. Dairesel hareketlerle iyice bastırarak yüzeye yayıp yedireceksiniz. Bu işi yapan makinalar var piyasada ucuza, oları kullanırsanız daha kolay olur. Koçtaşda var mesela 30 YTl ye.. Üstelik orada denemeniz için kaporta parçası koymuşlar, makinayı elinize alıp deneyebiliyorsunuz. Beğenirseniz, akılınıza yatarsa alıyorsunuz. Yanlız sakın ha cilayı çok dökmeyin, yaymak için çok uğraşırsınız sonra yoksa. Azar azar, yavaş yavaş, sabırla uygulamanız gerekiyor. Ben bu şekilde yapıyorum mükemmek sonuç elde edyorum. Haa unutmadan, bu işlemleri gölgede, serin yerde ve aracı yıkayıp kuruladıkdan sonra yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Temmuz 2006; 18:05:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: set

Şaka bi tarafa cila yapmanın bişeyi yok, sadece insanı yoruyor, çok sabır gerektiriyor o kadar. İşiniz bittikden sonra kollarınız ağrıyor yorgunluktan ama değiyor doğrusu... Peki nasılmı yapıcaksınız,çok basit,anlatayım bildiğimce size; Cilayı az miktarda döküp yüzeye iyice yediriyorsunuz, sonra üstünden güzelce silip parlatıyorsunuz. Bu kadar... amaç cilayı yüzeye iyice yedirmek, ne kadar yedirebilirseniz o kadar güzel sonuç alırsınız. Ne kadar çok silerseniz o kadar güzel yayılma olur. Dairesel hareketlerle iyice bastırarak yüzeye yayıp yedireceksiniz. Bu işi yapan makinalar var piyasada ucuza, oları kullanırsanız daha kolay olur. Koçtaşda var mesela 30 YTl ye.. Üstelik orada denemeniz için kaporta parçası koymuşlar, makinayı elinize alıp deneyebiliyorsunuz. Beğenirseniz, akılınıza yatarsa alıyorsunuz. Yanlız sakın ha cilayı çok dökmeyin, yaymak için çok uğraşırsınız sonra yoksa. Azar azar, yavaş yavaş, sabırla uygulamanız gerekiyor. Ben bu şekilde yapıyorum mükemmek sonuç elde edyorum. Haa unutmadan, bu işlemleri gölgede, serin yerde ve aracı yıkayıp kuruladıkdan sonra yapmalısınız.

way be bak görüyomusun anlayan adam ın hali nasıl bellli oluyor çok tş ederim set

bu arada zımparayı da denedim sonuç güzel

ark da bizi zır cahıl sanıyo yaw nese olsun

• Benim arabada ufak tefek paslanmalar var bunlar icin ne önerebilirsiniz.
  • Zımpara öneririm

Şaka bi tarafa senin arabanın acil pas gidericiye ve rutuşa oda olmassa boyaya ihtiyacı var... Yoksa alttan yavaş yavaş boyayı mahveder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 14 Temmuz 2006; 23:35:03 >
  • bu gün uyguladım bu cila yı okadar da etkileyici bi parlaklık göremedim

ama yinede idare eder yaw

bilgiler çin tşk
  • Arabamda 15cmlik cok ufak bir cizik vardı (pek derin olmayan) ve ben de burayı pasta cilayla geçirdim 2 gün önce. Fakat bugün yıkarken pasta cila uyguladığım kısmın renginin diğer taraflara göre matlaştığını farkettim.
    Ne yapmalıyım?
    Cevaplar için teşekkürler.
  • slm,
    2004 polo'm var opak kırmızı.
    aldığım zamandan beri Ziebart'a götürüyorum, 2004 ve 2005 yıllarında diamond gloss boya koruma sistemi ve döşeme koruma sistemi yaptırmıştım.
    ama bu sene yaptıramadım 220 dolar istediler.
    arabamı hep kendim yıkarım ziebartın verdiği yumuşak süngerle.şampuan olarakta turtle wax cilalı şampuanını kullanıyorum, geçen kendim sonax ın cilasını yaptım arabaya.
    önereceğiniz şampuan ve cila var mı?
    birde lastiklerin daha parlak ve siyah gözükmesi için ne yapabilirim? sonaxın lastik parlatıcısını almıştım ama çabuk bitiyor birdaha 16 ytl vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 15 Temmuz 2006; 21:40:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

birde lastiklerin daha parlak ve siyah gözükmesi için ne yapabilirim? sonaxın lastik parlatıcısını almıştım ama çabuk bitiyor birdaha 16 ytl vermek istemiyorum.

arap sabunu işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SARSLAN

quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

arap sabunu işe yarıyor

hocam bu arap sabunu direkt lastiğimi siliyosun....

bide ıslanınca köpürmezmi bu yaw

• bakıröy veya civarlarında kaliteli dış yıkamacı bir yer biliyor musunuz?ve fiyatı...
  • Arkadaslar Sonaxdan nakit 200 YTL fiyat aldım, dış boya bakımı ama nano teknoloji yani çok daha ufak partiküllerle yapılan bir bakım..daha çok nufuz edıyor normal bir bakımdan aracın boyasına..asıl çizikler için yaptırmak istiyorum fırça ile yıkama nedeniyle sadece gunes parlamasında gozuken çok fazla çizik var araçta..gözle cok cok dikkat ederseniz gozukuyor...sizce fiyat nsl? bunu yaptıran bi arkadas varmı? memnun kaldımı? veya önereceginiz herhangi birsey?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.