merhaba arkadaşlar pc yi 2 yıldır kullanıyorum win 8 olarak aldım pc yi win 8 i beğenmediğim için win 7 yaptım kullandım bi sıkıntı yok yaklaşık 5 6 ay önce win 10 yapmak istedim yaptım ardından oynadığım oyunda (Zula) da en düşük grafik ayarlarında oynamama rahmen kasıyordu bende win10 dan ileri gelen bişey olduğunu düşünerek tekrar win 7 yaptım pc yi sorun çözüldü gayet rahat oynayabiliyordum oyunu kasmadan sonra geçen hafta arkadaşımın ısrarı ile tekrar win10 yaptım sonra baktım yine aynı kasıyor aynı oyunda bende mecburen tekrar format attım win7 home basic attım ve oyuna (Zula) ya girdim yine kasma devam ediyor fps en fazla 40 alabiliyorum bütün amd performans ayarlarını oyun ayarlarını yaptım ama nafile ilk başlarda win 7 de neden kasmadı şimdi kasıyor anlamadım 1 haftadır çözemedim olayı ekran kartını herşeyii güncel her yolu denedim bi fikri yardım edecek olan varsa yazarsa sevinirim İyi Forumlar.
Ekran kartı driver'ını kaldırıp tekrar yüklemeyi dene.Bi de AMD'nin Control Center panelinden oyunu performans/oyun moduna eklemeyi dene.Eğer onlar da çare olmazsa Game Booster adlı uygulamayı kullanabilirsin.Büyük oranda oyun performansına yardımcı oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme