deruda koxpla kasımışsın sonra da pazara geçince ban
Third Party Tools : Koxp , SH , WH vs. vs.
Ya koxp partysine girdin yada koxp açtın
quote:
Orjinalden alıntı: DephroN
Third Party Tools : Koxp , SH , WH vs. vs.
Ya koxp partysine girdin yada koxp açtın
koxp kullanmadım koxp partisine girmiş olabilirim o konuda emin degilim.. tamam hadi girdim diyelim o anda yasaklamazlar mı? server degiştiriyorum g1 e pazar kuruyorum aradan 15-20 dk sonra yasaklanıyorum..
ayrıyeten siteye girdigimde third party tools demiyor ki.. bloke diyor.. banned olsa direk 999 yazardı bunda bloke diyor ve 3285(3 gün geçtigi halde degişmedi)
ya kardeşim biz k2 çalışanı mıyız millet nerden bilsin burada millete cevap vereceğine yazsana müşteri hizmetlerine neden banlandığını sor onlar sana anlatıcak
quote:
Orjinalden alıntı: astebe
ya kardeşim biz k2 çalışanı mıyız millet nerden bilsin burada millete cevap vereceğine yazsana müşteri hizmetlerine neden banlandığını sor onlar sana anlatıcak
k2 siniz dedim mi?? ayrıca konu ilgilendirmiyorsa yorum yapmaya bilrisin ZORLA DEGİL YANİ..! AYRICA iyi okursan yukarı 100 defa ticket attım ve cevap aynı
CHAR BANLI DEGİL GÖZÜKÜYOR BLOKELİ DİYOR BENİM ÖGRENMEK İSTEDİGİMDE BÖYLE BİŞEY BAŞINA GELEN VARMI KONUDA YARDIMCI OLABİLECEK VARMI bilgin yoksa konuyla alakalı degilsen yazma lütfen konu dagılmasın (bazı arkadaşların işi gücü yok mümkün oldugunda işi başka yerlere çekecekler..!!)
Hocam elinde bow olan herkes KOXPER muamelesi görür.. Siz kullandınız demiyorum fakat biri sizi şikayet etmiş olabilir.. Bi ticket atıp neden ban yediğinizi sorun..
Hocam son mesajı okumadım... server is under going maintanence yazısı sizin banlandığınızı gösterir.. Bu charlar tekrardan açılmaz.. İngilizce olarak suç işlemediğinizi belirten bi ticket atın.. Düzgün bi ingilizce olmalı başka türlü ilgilenmezler..
quote:
Orjinalden alıntı: devilcnr
Hocam son mesajı okumadım... server is under going maintanence yazısı sizin banlandığınızı gösterir.. Bu charlar tekrardan açılmaz.. İngilizce olarak suç işlemediğinizi belirten bi ticket atın.. Düzgün bi ingilizce olmalı başka türlü ilgilenmezler..
siteye girdigimde bloke yazıyor. ban olsa dire 999 yazardı degilmi? (yasaklanan arkadaşlarımdan ve kendimden biliyorum ilk defa bloke yazdıgını gördüm) yardımcı olabilirmisin ticket konusunda 100 tane ticket attım ama kesin bişey yazmıyolar..
ilk defa görüyorum garip :S sanırım aposta birisi oto kutu veya seri cs kullanıyordu direk koxp olmadığı için öyle yazabilir
quote:
Orjinalden alıntı: MaRR0W
ya lvl i düşük olan karakterlerde fazla gb varsa onlar banlanıyo diye biliyorum hatta gecenlerde o banlar acıldı piyasa alt üst oldu
SENİN DEDİĞİN ŞEY AYLAR ÖNCE YDİ AYRİYETTEN ONLAR 1 LWL İNVERTOYRSİNDE EPEY GB BULUNANLARDI.
KARDEŞ KOXP TA KULLANSAN BAN DİYOR BENDE ANLAMADIM.NEDEN BLOKE EDİLMİŞ BİR TÜRLÜ ANLASAM BU K2 ÇİVİSİNİ CIKARDI OYUNUN.
Bırak ya Bdw için okçu olmuştum yan charımla O bile ban yedi sen düşün artık