Şimdi Ara

Böyle bir çekim yapmak için hangi makine ve programı kullanmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanal tur yapacaksaniz allah sabir ve tecrube versin diyelim o zaman, kim ne sebepten onerdi? merak ettim.
  • Hocam sadece çekim için bunu kullancam.Bu tur işinied arkadaşım bir programla yapıcak.
  • programda islemek icin mi cekimi yapacaksiniz siz? siz cekeceksiniz arkadasiniz programla mi yapicak ben mi yanlis anliyorum?
  • plutos hocamın dediği ekipmanı alırsınız sonra beceremeyecek ve ekipmanı öldü fiyata satarsınız. Satmak istediginizde haberimiz olsun
  • Hocam yani ben resmi çekcem sadece evin odaların vs vs .Elemanda program sayesinde bu resimleri ofisinde gösterdiğim gibi bir tur yaptırtacak.Ne kadar kötüsün B.S.S :)
  • Valla kolay gelsin size o zaman
  • Valla abicim şevkini kırmak istemiyorum ama bu çekim zor. Bu şekilde yapmak çok güzel ve orjinal olacaktır evleri odaları ama bunu yapan birisine yaptırsanız daha ekonomik olmaz mı?

Çünkü Plutos Hocanın verdiği ekipmanlar cidden pahalı ekipmanlar. Yani o kadar yatırımı yapmak akıllıca mı bilemiyorum. Hem bu işi yapanlarda ekmek yesin
  • Hocam doğru söylüyorsunuz da çekim başı 50 tl vermek zoruma gidiyor açıkcası.Günde 10 ev gezsem 500 Tl eder :)
  • 1 evi 50TL'ye mi çekiyorlar?

BE -DA -VA ... piyasa için

Neyle çekiyorlar? ekipmanı görüyorsunuz çektirdiyseniz, nasıl çektiklerini de.
  • Ben günde istediğiniz kadar evin fotoğrafını 100 liraya çekerim
  • Hayır çekimi değil.Gene ben normal bir makineylee odaları tek tek çekeceğim.Çektiklerimi yollayıp onlar programla bu tarz haline getirmeye 50 Tl istiyorlarGgünde 1 eve gitmiyorum ki ben.Ayda 50-60 eve gitsem 3000 Tl arası masraf çıkıyor.Fotoğrafları çekmekte bana ait üstelik.Sadece yaptıkları iş programla fotoğrafları birleştirmek olucak yapanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprhawk -- 15 Nisan 2012; 23:21:45 >
  • Ev için değil ama başka çekimler için işinize yarayabilir ;

• Hocam bembeyaz bir resim var ekranda.
  • quote:

Gene ben normal bir makineylee odaları tek tek çekeceğim.Çektiklerimi yollayıp onlar programla bu tarz haline getirmeye 50 Tl istiyorlar

Siz gidip istediğiniz gibi çekin; bu ekipman ve fotoğraf bilgisiyle sizin yolladığınız fotoğrafları 360 derece sanal tur yapan adam varsa piyasada ben size 500TL vericem... Anlatmak istediğimin özeti olsun.
  • Hocam o zaman beni mi kekledi bilmiyorum.sizin için sırf bir evin resimlerini istiyeceğim bakalım nasıl yapıcak.
  • Size bir öneride bulunabilirim.

Verdiğiniz linkteki kadar kaliteli olmaz ancak...Size ilaç gibi gelecek ve kolaylıkla kullanabileceğiniz bir program var Iphone ile...

http://rebliss.com/blog/2011/04/21/photosynth-for-iphone-create-360-degree-interactive-panoramic-real-estate-photos/

yukardaki linki bir inceleyin. Video var nasıl hazırlandığına bakın. Siz istediğiniz bölgeleri cekiyorsunuz, parçalar direk telefonda birleştiriliyor..Sizin için biçilmiş kaftan bu. Zamanla kullanmayı öğrendikçe, şahane kareler çıkabilir ortaya. Iphone4S kamerası da ışıklı ortamlarda gayet tatmin edicidir...Bir göz atın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoWeR -- 16 Nisan 2012; 9:45:46 >

• Hocam iphone4s almaya karar verdim sayenizde.Mükemmel birşey istediğim şey buydu işte :) Bunu slyat yapar lcd ekranda yayınlarım.:)Çok teşekkür ederim çookkk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprhawk -- 17 Nisan 2012; 2:51:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

Ev için değil ama başka çekimler için işinize yarayabilir ;

Değişik bir şey hocam güzelmiş :) teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sprhawk

Hocam iphone4s almaya karar verdim sayenizde.Mükemmel birşey istediğim şey buydu işte :) Bunu slyat yapar lcd ekranda yayınlarım.:)Çok teşekkür ederim çookkk.

• Yüklü SLR ekipmandan kompakta, ordan cep telefonuna
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.