Şimdi Ara

Böyle bir hack olayı yok, birisi yardım edebilir mi lütfen? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chakniarm

8 saat süren konuşmalarım neticesinde hack'lenen hesabımla hala neden ticket atamadığımı çözemediler en sonunda specialized team'a ilettik onlar bu durumu araştıracaklar dediler, aynı zaman da diğer hesabımla açmış olduğum ilk ticket'in nereye kaybolduğunu da bulamadılar, onu da bu departmana ilettiklerini söylediler. Hesabımla alakalı olarak, kaybedilen her şeyimi geri vereceklerini ve ban'ımı kaldıracaklarını söylediler. Authenticator daha önce kullanıyordum, ne olduğunu biliyorum yani. Ama daha sonra sürekli kullanmaktan üşendiğimden ve ''amaaan kim beni niye soysun, zaten bilgisayarda güvenlik hat safhada'' diyerek kullanmayı bırakmıştım. Özetle, Blizzard'ın güvenlik sorunlarını olduğunu düşünüyorum, şundan çok eminim ki bu hacker'lar ID-PW'u benden edinmediler. Benden aldılar varsayalım, bir hesapla ticket açamamanın açıklaması nedir? İşte bu tamamen Blizzard'ın güvenlik ayarlarıyla alakalı, düşünüyorum ki bu adamlar o kadar ileri düzeyde ki Blizzard'a sızıp hack'lenen hesapların bir şekilde ticket atamamasını sağlıyorlar. Aynı şey silinen ticket için de geçerli. İlginiz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

blizzardın güvenlik sitemine sızacak kadar iyi olan adam senin hesabını çalmakla uğraşmaz bu konuda emin olabilirsin.gider banka hesaplarını falan söğüşler.senin sorununa gelirsek ban ile alakalı bir sorun muhtemelen.1 level priest falan deyince aklıma gold satışından başka bir şey gelmedi.hesabının banını açıp silinen her şeyi geri verirler kapanır mesela.

• @Phodran

Çalınan herşeyim ve silinen karakterim geri geldi. Hack'lenen hesabımla hala neden ticket açamadığımı çözemediler.

@De get

Sinirli olduğumu nereden çıkardın? Ne istediğimi sormuşsun, orada satırlar dolusu yazdım hala anlamadın mı? Yani normalde hep yardım etmeyen moderatörler geliyorda bana yardım edeni mi denk geldi? Şükür mü etmeliyim?

@Knightley

Kompleks değil kaygı, ben bu bilgisayarlarda iş yapıyorum, binlerce lira limiti olan kredi kartları giriyorum. Ben tam olarak ne olduğunu anlmaya çalışıyorum, bu benim en doğal hakkım değil mi? Sence sadece hacklenen hesabınla ticket açamaman garip değil mi? He tamam bütün sorunları çözüldü bu kadar bana yeter mi demeliyim?

@Thrashbringer

Ben zaten yapım itibariyle bu kadar üstüne gittim bu olayın, burada beni en çok anlayan sensin. Olayı komplekse filan bağlayanlar var çok tuhaf. Benim bu olayı muhakkak çözmem lazım, ne demek zararın karşılandıysa gerisine karışma? Hem adamlar her soruşumda kem küm edecek hem de işkillenmeyeceğim. Ben o kadar rahat değilim

@Ledox

Teşekkürler dostum, bütün zarar karşılandı şuan.

@khalef

Haklı olabilirsin, o kadar iyi bir hacker gelip benim hesabımla uğraşmaz ama açıklamaya çalıştığımda aklıma mantıklı başka bir şey gelmiyor. Ha belki o kadar zor bi' işlem olmayadabilir onu bilemiyorum.

Tüm iyi dileklerini ileten arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Bir geçmiş olsun bile demeden taarruza geçen arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum, iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.