Şimdi Ara

Böyle bir hazır site var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.nefisyemektarifleri.com tarzı bir site istiyorum. Benim ilgi alanım ve sayfa dizaynım farklı olacak ama işlev olarak bu sitedeki gibi olacak. Üye girişi, ürün sayfasında yorum yapabilme, üyelerin yeni ürün girişi yapabilmesi, resim ve video eklemesi vs gibi işlevler istiyorum. Bunun için hazır birşeyler var mı ? Ya da kolayca yapabileceğim bir yol var mı ? Ya da bu işi uyguna bana yapabilecek birileri var mı ? Şayet illa uzman birisinin yapması gerekiyorsa lütfen bana özelden fiyat dönüşü yapabilir misiniz. Domain ve hosting bana ait. Ben sadece yazılım için uygun bir fiyat istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasolet -- 7 Eylül 2016; 15:11:37 >

• merhaba, açıkcası wordpress temalı bir site.

kendin siteyi yapmak istesen evet yapabilirsin ancak çok vaktini alır, şayet çok fazla bilgin yoksa.

sana önerim bir web masterla çalışman. bunun için ise en iyi fiyat ve iyi refarans için armut.com a ilan vermen. sonrasında sana gelen teklifleri değerlendirmen.
  • Bilgi için teşekkürler hocam.
  • Sitene filezilladan wordpress kur dosyaları wordpress.org dan indirebilirsin kurulumu bilmiyorsan youtubede bir sürü video var admin panelinden herkez üye olabilir i aktif et bir yerde de üye olanlar ın ne olcağını seçme var hepsini yazar yaparsın paylaşım yapabilirler bide nasıl bir site olacak söyle bildiğim uygun tema varsa söylerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk king -- 10 Eylül 2016; 12:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bence çok vaktini almaz tasarım ve seo 2-3 güne biter yani seo biter dediğim seoyu hep yapabilrisin temel seylerden bahsediyorum mesela sitemap ve robot.txt oluşturmak arama motorlarına kayıt gerisi senin ve kullanıcıların içerik girmesiyle devam edecektir ama googlede iyi bir yer istiyorsan seo ile pek bilgin yoksa seo da iyi veya uzman birisi ile çalışabilirsin zaten wordpressin seoyu kendi kendine yapabilecek eklentiler var mesela "all in on seo pack" 30 milyondan fazla wp sitesi kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk king -- 10 Eylül 2016; 12:22:12 >
  • peki hocam, o sitede kullanılan eklentiler hakkında tahminin var mı ?
  • kasolet kullanıcısına yanıt
    Evet tahmin değilde kullandığı eklentileri gerçrk olarak söyleyebilirim bide kullandığı temayı söyleyecekyim temanın adı nefistema diye görünüyor yani kendileri tasarlamış. eklentilerden sadece bazılarını görebiliyoruz yani onlar haricinde de vardır ama 3 tanesi görünüyor
    Lazy Load
    WP-FB-AutoConnect
    Wptouch Pro 3
    Birde cevap verirken cevabınızdan haberdar olmam için alıntı yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kk king -- 11 Eylül 2016; 14:25:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.