Bildirim
Böyle bir kadına aşık olmanızın olasılığı kaçınılmazdır > SS'li < (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Önceliklere şunu belirteyim benim aşık olduğum kız bundan çok daha güzeldi çekiciydiquote:
Orijinalden alıntı: SarıSarman
Senin aşık olduğun veyahut başka birilerin aşık olduğu tipleri hiç kimse beğenmek zorunda değil.
Her şey kişisel tercihlere dayanmaktadır ve hiç kimseye bunu zorla benimsetemezsin, beğendiremezsin.
O yüzden bir kadının fotoğraflarını forumda paylaşıp buna nasıl aşık olamazsın ya deyince eleştiri de bulunanlara senin beğendiğini beğenmek zorunda mıyız demek mantıksız.
Sorunun cevabına gelecek olursak suratına mala vurmuş birine aşık olmam imkansız.
Bunu bak sizlere ilk kez söylüyorum. En azından yıllarca aşk acısı cektiğime değmişti boşuna sevmedik o kadar
Ha bu kıza da gelirsek tabi öyle aşık olunacak kadar yok ama karizma ve çekicilik konususunda aynı şeyi diyemicem.
-
-
Küt kesim saççç oyş en sevdiğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuraya bir tane güzel kadın atıldığını görmedim. Yıkık olduğunuz kadar zevksizsiniz de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Sen de at görelim mis UNIVERSE neymişquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3042DE2E5
Şuraya bir tane güzel kadın atıldığını görmedim. Yıkık olduğunuz kadar zevksizsiniz de
Hadi bekliyoruz ŞASIRT BİZİ -
Bizim okuldaki 5 kızdan biri bundan kat kat güzeldir be :D -
İlk aşkım da aynı bahsettiğin gibi hiç unutamam. O gün bugündür bu tarz kadınlar beni hep etkilemiştir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ÇÖP + LEŞ AMA VERSE DUMANINI ATTIRIRIM. -
-
-
Beyler asik olmak cok kötü birsey. Ilk basta guzel geliyor sonrasi aci oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Açlıktan ölecek zavallıcakquote:
Orijinalden alıntı: _ _ _FAST_ _ _
http://4.bp.blogspot.com/-Lb3oP8otdHA/VdCp1Uq2RfI/AAAAAAAAEsA/f_mUSYahleA/s320/KEMAL_SUNAL_FAKIR.Gif
-
Sözlerin samimiyetin içimi erittiquote:
Orijinalden alıntı: memis0051
İlk aşkım da aynı bahsettiğin gibi hiç unutamam. O gün bugündür bu tarz kadınlar beni hep etkilemiştir.
Ben artık onu hiç sevmiyorum zaten yıllar önce sevmez oldum ama geçmiş hatıralara karşı biraz saplantılıyım
Duygusal biri olmak hiçte kolay degil -
Üyeye hakaret şikayeti başarıyla iletildiquote:
Orijinalden alıntı: srcn1905
Bu mesaj silindi. -
çöp
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X