Bildirim
Böyle bir kadına aşık olmanızın olasılığı kaçınılmazdır > SS'li < (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
slm beyler noluo burda biraz da ricardo milos fotoları atın -
bunun tipinden belli özgüveni kendinden uzun, bulaşılmaz buna. bulaşan da fazla sabredemez zaten. -
Zevklerin ve renklerin tartışılmaya açık bir konu olmadığını , şu konu altında paylaşılan çirkin hatunlardan bir kere daha anlamış olduk -
Kendim için aynı şeyi diyememquote:
Orijinalden alıntı: muratveb
Zevklerin ve renklerin tartışılmaya açık bir konu olmadığını , şu konu altında paylaşılan çirkin hatunlardan bir kere daha anlamış olduk
https://forum.donanimhaber.com/forumun-en-guzel-erkegi-benim-ss-li-tartismaya-son--134852094
ĞUSURA bakma
-
Bakışlarda duruşlarda şeytan tüyü varquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
bunun tipinden belli özgüveni kendinden uzun, bulaşılmaz buna. bulaşan da fazla sabredemez zaten.
İşte böyle kadınlara bayılırım ben çünkü diğerlerinden çok daha olgun görünürler -
Altin orana(ismail yk 90-60-90) en yakin ünlülerden biri gal gadot 85-60-86 nasil erkek gibi diyebiliyorsunuz kalcalari sayesinde cogu jean firmasi reklaminda oynamis kadin beli ince diye wonder women secilmis gogusleri tam oraninda oldugu icin dekoltenin en kralını veriyor napiyonuz abv
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Rusya'da yaşadım kaç yıl güzellik algım bozuk bana güzel gelmedi nedense artık genel olarak güzel gelmiyor bu makyajli kızlar nedense bunda evliliğinde etkisi var
Sen > ZOR < bir adamsın biliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Ben Rusya'da yaşadım kaç yıl güzellik algım bozuk bana güzel gelmedi nedense artık genel olarak güzel gelmiyor bu makyajli kızlar nedense bunda evliliğinde etkisi var -
dünyanın en iyisiquote:
Orijinalden alıntı: Nikki Sixx
En güzel kadın budur. Yaş fark etmez, 1964 doğumlu ama hâlâ güzel.
-
-
Yokluktamısın?
Gayet saygılı konuştum lakin aynı nezaketi siz gösteremediniz. Yazdıklarımı ve yazdıklarınızı okuyunuz göreceksiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bumu len ,,gaymak gibi kızlar varken.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kim bu karı tramessi galiba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X