Şimdi Ara

BÖYLE BİR KADRO BÖYLE BİR ADAMA EMANET EDİLMEZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgili Fenerbahçe taraftarları lütfen herkes bi sakin olsun, daha ligi tanımıyorum. Aziz Başkan bile daha geçen gün söyledi ligi yeni tanıdığımı. Hemen asıp kesmeyelim lütfen.

Ben Rize'yi dandik bir takım sanıyordum, çift forvetle ezeriz dedim ama öyle çıkmadı. Türk ligi gerçekten zormuş. Kötü gidişatı görüp zaten ikinci yarı başında hemen oyuna müdahale etmedim mi ? Hakkımı yemeyin lütfen. Çift forvet konusunda bazı tereddütler yaşadım ve sadece bunu denemek istedim. 4-4-2'nin yarattığı sıkıntıları bende görüyorum kör değilim, hepsini defterime not alıyorum.

Ligi de elimden geldiğince maçlara gidip izleyerek tanımaya çalışıyorum. Bu yaptığımı daha liginizde kimseden görmemişsinizdir. Ben bu işin okulunu okudum, Mourinho ve Villas Boas ile aynı yerden mezunuz. Bu ligi yakında çözeceğime size söz veriyorum. Bu ligin bug'ını bulduğumda bana her gün dua edeceksiniz.

Sistemi de yakında oturtacağız. Ayrıca unutmayın ki ben enkaz devraldım ? İsmail Kartal takımın içine kol gibi bırakmış afedersiniz. Bunu düzeltmek için zamana ihtiyacım var. Göreceksiniz sezon sonunda şampiyon olacağız.

NOT : DH Fenerbahçe bölümünü bana taraftarlarımızdan gelen mailler sayesinde keşfettim ve çevirmenim bu hesaptan sürekli takip halinde. Benimle ilgili bir konu varsa bana aktarıyor. Bu yazıyı da çevirmenim benim ricamla, benim söylediklerimi çevirerek yazmıştır. Herkese mutluluklar. Tanrı sizi korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anasını satayım..

FM mi oynuyoruz?

Böyle diye diye gitti şampiyonluklar zaten, basiretsizliklerden... Hoca olur transfer olmaz,transfer olur hoca olmaz.

Peireranın dahi olduğunu iddia etmiyorsan bu kadar insan yanılıyor olamaz. Çok maç yaptık ama hoca inatçı keçi gibi çıkamayacağı dağa tırmanmaya çalışıyor....
  • Hoca 4 2 3 1 e dönecektir bunu kendisi de gördü 4 4 2 de takım çok kopuk oynuyor diego iş yapmıyor diyorsunuz adam ne yapsın hocam liberolar defansa çok yakın ortasahadan ileri pas atıcak adam diego yeri geliyor defansa gelip top alıyor adama top taşıyacaksın ki ileride oyunu dağıtabilsin ortaya monte ediceksin. Orta sahada ozan yada miereles oynaması lazım kesinlikle bence taktik
    Volkan

Şener Kjaer Kadlec Caner

Ozan Josef

Nani Diego Volkan

RVP

Liberoda yer yer değişiklikler olucaktır elbet bu şeklide kanatlardan fazla atak yemeyiz ve orta sahamız gayet toplu olur hocam ya 4 5 1 ya 4 2 3 1.
  • al işte. çift forvet sevdasından yine vazgeçmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Geldiği ilk günden beri aynı şeyi söylüyorum. Evet adamın karakteri, esprileri, saha kenarında canına dişine takması gönülleri kazanıyor. Sempatik ve hırslı bir adam. Ama futbol namına üst düzey bir zekası yok. Taktik zekası ise çok düşük... Bu adama zayıf bir takım emanet et, o sezon küme düşer.

PES'te sırf toplara sert vuruyor diye Roberto Carlos'u forvete alıp, devamlı gol atmak isteyen çocuklar gibi hücum oynatıyor Fenerbahçe'ye. Ortasahadan ilerisine bakıyorsun; kim nerede ne görev yapıyor belli değil. Nani bir sağda bir solda, Diego sözde sağ kanat ama devamlı ortada, Fernandao 10 numara pozisyonuna yakın bir yerde oynuyor vs. vs...

Bu takımın kimyasına ve futbolcularına baktığında oynaması gereken sistem 4-3-3 olması gerekiyor. Hea illa 4-4-2'de ısrarcıysan o halde Diego'dan vazgeçmelisin; ya da Josef'in yanına Diego'yu monte edip, Diego'dan bir Emre modeli yaratma ütopyasına girişmelisin. Bu da bu saatten sonra hayalcilikten başka birşey değil.

Bu takım oturur mu? Oturur. Uyum sağlar mı? Sağlar. Ama hiçkimse Fenerbahçe'den 4-0, 5-0, 6-0 gibi skorlar beklemesin. Hücum adına Avrupa kalitesinde bir takıma sahip olmamıza rağmen, hücumda bir o kadar da kısırız çünkü üretken değiliz; çünkü gol atmak için bir plan ve sistemimiz yok. Ortasahayı geçince nasılsa atarız, yeter ki top kapalım mentalitesi çekirgenin zıplama sayısıyla eşdeğer.

Yakında Aziz'in hamlelerini ve Vitor istifa seslerini bol bol duyabiliriz. Umarım yanılan biz oluruz, yeter ki Fenerbahçe kazansın.

24 Ağustos tarihinde böyle yazmışım Ben üst düzey bir futbol bilgisi olan yönetici veya spor adamı değilim, benim gibi sıradan bir taraftarın gördüğünü bu işin okulunu okumuş, yıllarını vermiş, paralarını harcamış adamlar nasıl göremiyor akıl alacak gibi değil. Şuan Fenerbahçe'nin durumu ortada, takım iyi oynayınca şaşırır hale geldik. Bugün ilk 30 dakika ağzım açık izledim takımı, ikinci yarı başlarken de 2.golü bulalım diye deli gibi dua ettim. Çünkü biliyorum ki 60'tan sonra geriye yaslanıcaz, 3.ön libero oyuna girecek, kontra atakla gol bulmaya çalışıcaz ama forvetten Van Persie'yi çıkarıp Fernandao gibi "yavaş ötesi" bir oyuncu alıcaz. Tezata bakar mısınız? Ki aynen düşündüğüm gibi de oldu ve 1-0 üstüne yatmaya çalışırken golü kalemizde gördük. Biz bunu yıllardır Aykut Kocaman'dan, İsmail Kartal'dan biliyoruz zaten; gol yememeye oynarsan illa ki o golü yersin. Ama 2.yi atmaya çalışırsan, 3 bile gelir maçı erkenden bitirirsin!

Bu konuyu up'lamak istedim, başlığı açan arkadaşın da dediği gibi bu güzelim takım bu adama emanet edilmez. Ya Lucescu gibi tecrübeli bir yaşlı kurdu getiricez ya da Ersun Yanal gibi rakipten korkmayan mangal yürekli bir teknik adam bulucaz. Benim gönlümden geçen önce Lucescu, olmazsa Ersun Yanal'ın geri dönmesi... İlk yarının bitmesini beklersek bazı şeyler için geç olabilir, özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde grup pek bir karşık. Alacağımız ilk yenilgi sıralamayı baştan aşağı değiştirir. Keza ligde de puan farkı ufaktan açılmaya başladı. Aziz Yıldırım'ın aklı varsa hemen müdahale etmeli, aksi halde hem hedeflerden uzaklaşırız hem de RVP gibi adamları Fenerbahçe'den iyice soğuturuz.

• Böyle bir takımın böyle bir adama emanet edilmeyeceğini dün bir kez daha görmüş olduk. Ne kadar erken giderse o kadar iyi olur.
  • Adam inadına gibi son iki maçtır güzel oynayan kim varsa oyundan çıkarıyor takımın zaten sürekliliği yok iyice batıyoruz bu hocayla gitmez bu belli oldu kesinlikle.
  • Aziz gerçek bi fenerbahçeli sana hakkını helal etmez hepinizi allah bildiği gibi yapsın nedir çektiğimiz arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir camiayi aziz yıldırıma 20 yıldır emanetediyorsunuz da bu mu zorunuza gidiyor

Hiç birseyin farkında değilsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.