arkadaşlar yeni bir kasa almayı düşünüyorum bileşenleriyle birlikte.aşağıdaki özelliklerdeki bir kasa ne kadar tutabilir?(min-max belirtirseniz sevinirim)
500gb hdd bellek 4 gb ram shader 3.0 destekli 1gb paylaşımsız ekran kartı(black ops ta yüksek fps verebilecek olmalı) amd athlon 64 x2 işlemci (yada black ops için iyi bir işlemci)
ortalama böyle bir kasa almayı düşünüyorum.ne kadara malolur ortalama?çok detay yazmadım çünkü henüz kafamda pek birşey yok ama ortalama böyle birşey olacak.
şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: FACTORAPTOR arkadaşlar yeni bir kasa almayı düşünüyorum bileşenleriyle birlikte.aşağıdaki özelliklerdeki bir kasa ne kadar tutabilir?(min-max belirtirseniz sevinirim) 500gb hdd bellek 4 gb ram shader 3.0 destekli 1gb paylaşımsız ekran kartı(black ops ta yüksek fps verebilecek olmalı) amd athlon 64 x2 işlemci (yada black ops için iyi bir işlemci) ortalama böyle bir kasa almayı düşünüyorum.ne kadara malolur ortalama?çok detay yazmadım çünkü henüz kafamda pek birşey yok ama ortalama böyle birşey olacak. şimdiden teşekkürler...
Böyle sorarsan kimse cevap vermez, ama bütçe belirtip sistem önerisi istersen daha çabuk cevap alırsın
bütçe yaklaşık 1000 tl.dediğim gibi sadece kasa alacağım.black ops ve diğer oyunlarda fps çok düşüyor bu yüzden yeni kasa almaya karar verdim.
Phenom II x4 925 770t Es3 4gb Geil Value tek modul ram Hd 5850 Extrem Samsung 500gb Dark Racer kasa(60-70 daha verip cm haf 912'de alınabilir) Saphire Pure 625w
ilerde üst düzey sistemler kurarsan kasa ve güç kaynağından sıkıntı yaşamayasın diye öyle önerdim.
gerek yok dersen vs9 550w gibi bişeyde alabilirsin 150-200lira arasında.
1000 tl ye böyle bir kasa alınabilirmi? güzele benziyor
teknobiyotiğe bakabilirsin veya hepsiburada burda bütçene göre sistem bileşenleri hkkında bilgin olur.