Casper Nirvana CNQ.2630-8M35P aldım. 1-2 gündür kullanıyorum, performansını daha pek ölçemedim oyun oynayamadığım için, ama ısınma-fan gürültüsü problemi yok şimdilik (oyunlarda ne olur bilemem)
Yalnız şöyle bir problem geldi başıma, acaba başka karşılaşan oldu mu herhangi bir makinede diye merak ettim. Çözümünü bilen var mı onu da bilemiyorum. FM 2011 oynamak istedim, oyunu açar açmaz çıkan ekran kartı ile ilgili yazı, bir türlü gitmiyor :)
Resmi ekliyorum, bir bakın da nedir ne değildir, anlayan olursa bana da izah ediversin. Ankara servislerini aradım, 2-3 kişiye yönlendik, sorunu çözemediler de :(
Zaten makineyi sipariş ederken 640 GB-5400 Rpm Hdd yerine 500 GB-7200 Rpm Hdd seçim hakkımı kullanmıştım, yanlışlıkla olduğuna inanmak istediğim bir şekilde 500 GB ama 5400 Rpm Hdd takılı geldi makine, alacak arkadaşlar buna da dikkat etsinler derim..
şimdi indiriyorum sürücüyü. şimdiden teşekkür ederiz tüm 540M mağdurları olarak :)
Arkadaşların dediği gibi, Nvidi'ya dahi ulaştım, çözemediler sorunu.. Adamlara mesaj atıp seni işe almalarını söyleyecem :D
shapolio Aldığın pc Casper Nirvana CNQ.2630-8M35P Bu modeli neredeyse 1 aydır kullanıyorsun acaba bize oyun performansı ve ısınması hakkında bilgi verebilir misin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme