Şimdi Ara

BÖYLE BİR SİSTEM TOPLAMAK İSTİYORUM KIYMETLİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben Rog serisi olsun istiyorum. kırmızı ve siyah:) ondan mümkün olduğunca asus kullanmak istiyorum. monitöre gelince 140 veya 144 hz asus düşünüyorum.
  • kadirinanir kullanıcısına yanıt
    144 hz belki fazla gelebilir 120 hz monitörlerede bakabilirsin tek gtx970 bazı oyunlarda ultrada 40 fps görüyor watch dogs gibi 2 kart 70-80 görse 144 hz de belki akıcı olmayabilir birkaç ayar kısıp gene 100 fps üstü oynarsın heralde ( Bazı arkadaşlar yüksek hz monitör ile düşük fps ile oynayınca kasma hissi veriomuş diye söylüyorlar onu bir araştır bence )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.. bilgilendirdiğin için. ssd olarak m2 düşünüyorum (ram ssd) bu konuda ne düşüncelerini alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirinanir

teşekkür ederim.. bilgilendirdiğin için. ssd olarak m2 düşünüyorum (ram ssd) bu konuda ne düşüncelerini alabilir miyim?

Yani direk anakarttaki porta takıldığından dolayı ve çipleri farklı yapıda olduğundan hızları normal ssdlere göre 3-4 kat daha hızlı diyorlar fakat okuma yazma hızlarında böle birşey görmedim erişim süreleri iyi olabilir normal ssdye göre ama fiyatıda eğer denildiği kadar performanslıysa neden bu kadar ekonomik oda var işin içinde bence incelemelerini okuyup yada izleyip öle karar verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 22 Ekim 2014; 8:47:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kingston 120GB M.2 SATA SSD yeticek mi yoksa yanında hdd mi alıcaksınız ?
  • Muazzam olacak bu sistem,hayırlı olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBonez kullanıcısına yanıt
    normal ssd kullananacğım. depolama olarak 480 gb corsair düşünüyorum depolama olarak.
  • doctor_bey D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim...
  • 4x4 daha iyi performans verir 2x8 den. Zaten fiyat olarak ta 4x4 daha pahalıya denk gelir (2 tane 200 gramlık cips yerine 1 tane 400 gramlık cips almadaki ambalaj farkı olabilir ama burdaki durum o değildir :P )
  • kadirinanir kullanıcısına yanıt
    G-Skill Ripjaw serisi+ MSI gaming 7 de alabilirsin hatta para biraz daha çıkarsan Gaming 9 alabilirsin kırmızı+siyah olmasını istiyorsan. Asus a vatan bilgisayar sebebiyle antipatim var. Birde halen kendi ROG serilerinin faiş fiyatları yüzünden :)
  • PoM-TeRRi P kullanıcısına yanıt
    Çift kanal destekli çipsette 2x8 daha iyi zamanlama verir. X79 vs olsaydı dediğinizde haklıydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirinanir

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

1.Ekran kartı: ASUS GTX 970 X2 SLİ

2.İŞLEMCİ: İ7 4790K

3.Anakart:ASUS MAXIMUS VII FORMULA Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz

4.RAM: 4X4 2400 MHZ. G-SKILL YA DA CORSAİR

5.KASA: CORSAİR 780 T

6.PSU: CORSAİR AX860İ

7.SOĞUTMA : CORSAİR H105 SIVI SOĞUTMA

8.Kingston 120GB M.2 SATA SSD

BÖYLE BİR SİSTEM DÜŞÜNÜYORUM. FİKİRLERİNİZİ ÇOK ÖNEMSİYORUM...

Sistemi render için kullanmayacaksan bence 4690k al çünkü oyun performansı bire bir aynıdır i7 serisi render işlemcisidir içinde fazladan sanalçekirdek barındırır.

Ancak geriya kalan özellikler 4690k ile aynıdır aynı mhzde aynı performansı verir oyun ve masaüstünde.

SSD kingston alma çöptür samsung tavsiyem işlemciden edeceğin kârla 250 500gb ss düşünebilirsin.Geriya kalanı gayet güzel olmuş.

SSD almassan monitörü vb de geliştirebilirsin.

• sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ama render yapıyorum sadece oyun oynamıyorum. ssd işini samsung gayet mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.