Şimdi Ara

boyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen varmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  boyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen varmi ?? dell in sitesinden bios güncellemesi yapmıştım o yuzden mi ki acaba cozum yolu bilen varmı pc açılmıyor hep aynı ekranda takılı kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: myk113

boyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen varmi ?? dell in sitesinden bios güncellemesi yapmıştım o yuzden mi ki acaba cozum yolu bilen varmı pc açılmıyor hep aynı ekranda takılı kalıyor

konu güncel hala çözümü araştırmaktayım?

• Recovery değilde usb veya cdden tam bir format atmayı deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solam

Recovery değilde usb veya cdden tam bir format atmayı deneyin.

hocam usb den atmaya basladım az önce fakat şimdide  boyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen varmi ??
    bunula karsılasıyorum hepsini biçimlendirmekte istemiyorum cnkü içerisinde dell den gelen programlarda var hepsi gidecek bu asamada windows 0 sürücüsünün 1 bölümüne yüklenemiyor diyor ne yapmalıyım?

• myk113 M kullanıcısına yanıt
    Dell den gelen kısım derken galiba recovery diskinden bahsediyorsun. Zaten flashtan windows yükleyince o disk ister istemez zarar görüyor. Yani silmesende o kısmı bir daha kullanamazsın. Kurtarmak için bios downgrade yapman lazım onun içinde bilgisayarin açılması lazım. Yani her türlü ucu aynı yere çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sonunda windows 10 kurulumunu yaptım sorunsuz calıstı fakat acılısta  boyle bir sorunla karşılaştım çözümü bilen varmi ?? bu ekran önceden gelmiyordu şimdi gelmeye basladı nasıl yok edebilirim bunu birde windows logosuda basta gelmezdi oda gelmeye basladı hocam dell derken laptopu yeni altım dell 7559 modelini harika bir pc tavsiye ederim ;) ondan gelen programları kasdetmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.