Bildirim
Böyle bitmesin - TRT1 (8. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Heyecanla bekliyoruz -
TRT değilde baska bir kanalda baslasa daha iyi olurdu -
izlediğim bölümler necati şahin değiştiğinden beri artık eski tadını vermiyor.nergis öztürkde söyledi zaten iclal aydınla röpotarjında en fazla 2 sezon bir dizi diye.öylede olacak galiba bu sezon son verecekler bu diziye sanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: webmastr_99
izlediğim bölümler necati şahin değiştiğinden beri artık eski tadını vermiyor.nergis öztürkde söyledi zaten iclal aydınla röpotarjında en fazla 2 sezon bir dizi diye.öylede olacak galiba bu sezon son verecekler bu diziye sanırım.
Yok be hocam yinede zevkli, bir alternatifi yok dizinin
İlk sezonun daha iyi geçmesinin sebebi nazlı ile yusuf arasındaki ilişkiden sırlardan dolayı olabilir aslında şimdi herşey süt liman olunca sadece davalar kalıyor geriye ki davalar hâlâ hoşuma gidiyor
-
birazda dava çeşitlerinden kaynaklanıyor düşünsenize bir çift kaç farklı şekilde boşanabilir. -
52. bölüm konuk oyuncuları;
Levent Ülgen, Şenay Gürler, Yavuz Topoyan ve Sema Atalay ile
Böyle Bitmesin; Cuma akşamı, saat 19.50’dehttp://www.trt.net.tr/televizyon/detay.aspx?pid=29372
-
akşama tv açık olursa izlerim fragman sıcak geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Punisherr
akşama tv açık olursa izlerim fragman sıcak geldi
Aç tvyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uzun zaman sonra izlediğim en iyi bölümdü ara yaramış -
geçen tvyi kaçırdım mesajı gördükten sonra internetden izledim
bugün de tvden süper bölümdütakip...
-
güzel bir bölümdü ama çok daha güzel bölümleri oluyor. Ama isterse kötü bölüm olsun hiçbir zaman seviyesizlik olmuyor işte en sevdiğim noktası bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 1 Şubat 2014; 2:18:47 > -
-
bölümler giderek iyi oluyor sanki keyifle izliyoruz efem..
-
İzlemeye devam 54. bölümde baya güzel olacak gibi -
Sanki o eski tad yok gibi yinede izlemeye devam edmeği bırakmam ama açıkçası süre kısalınca normalde kalite artar burda ise kalite düştü olaylar derinliğini kaybetti basitleşti .Nisa'nın ailesine verilen süre azaldı. Nazlı-Yusuf ilişkisine dahil hiçbir şey göremiyoruz zaten, Atilla açıkcası çok sevdiğim bir karakter ama Zeliha-Atilla ilişkisindense Nazlı-Yusuf görsek olmaz mı ? Tabi yine onları Zeliha yüzünden ayırmaktan bahsetmiyorum Nisa'nın ailesi gibi,ya da illa Zelihayı sokcaksak 4 arkadaş grubu görelim(Nazlı-Yusuf-Zeliha-Atilla) Yusuf'larla ilgili olanlar olsa dizi baya bir ilerleyecek arayada iki Adıgüzel ama süre yetmiyo işte
sonuç olarak ''Böyle Bitmesin'' Türkiye'nin en iyi dizilerindendir inşallah daha iyi de olur.
edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orihim -- 5 Şubat 2014; 16:19:54 >
-
Benim takıldığım bir diğer nokta da Yusuf'un Zeliha'yı korumaya çalışması. Nazlı için neler yaptı adam ilk sezonda şimdi Zehilayı üzme Zelihayı üzersen bilmem ne sıktı benim biraz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bozcan
Benim takıldığım bir diğer nokta da Yusuf'un Zeliha'yı korumaya çalışması. Nazlı için neler yaptı adam ilk sezonda şimdi Zehilayı üzme Zelihayı üzersen bilmem ne sıktı benim biraz.
Açıkcası tam da böyle düşünüyorum Yusuf bıktırdı artık,diziden soğuyorum resmen o kadar seviyorsa Nazlı'yı biraz ardında dursun(çok bıktırdı artık gifleri o yüzden dizdim)
artık yanımdakilere Yusuf o kadar seviyosa Zeliha'yı alsın nazlı'yı boşasın Atilla'yla Nazlı'nın arasını ben yapıcam artık diyodum.Nisa desen iki taraftanda soğuyamam diye, o kadar kişiyi barıştırıyo bi Yusuf'u uyaramadı mı? ya da bir katakulli çeviremedi mi? (Nisa'nın ailesini de bozdular zaten eski tadı yok) .
Ya buda benim kanayam yaram olunca böyle fışkırır gibi yazdım işte.
dip not: sonradan gördüm Yeliz Kuvancı ve Ali İl başka bir dizide beraber başrol oynamış ve hakların da dedikodu çıkmış (yalanladılar doğruluğunu bilmiyorum bilgi olsun diye paylaştım) .
edit: haberdar etme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orihim -- 6 Şubat 2014; 17:49:28 >
-
Güzel bir bölündü diyemem ama fena değildi bölüm.Yusuf'u artık bıçaklıyıcam ya da senaristi gerçekten bunu yazan insan nazlı-yusuf sahnesi yazmaktan aciz mi? şu ikiliyi hiç göremiyoruz resmen vakada beraber bişi yapsınlar onada razıyız konu desen basitlik akıyodu yine sonunda verdikleri mesajla kurtardılar.Atilla iyice baydı zaten Adıgüzel-Ayşe hikayeside aslında sevdiğim karakterler olsa bile artık nazlı yusuf görmedikçe dizi ne yaparsa yapsın bana biraz eksik geliyor yani böyle bitmesin bence böyle bir dizi değil bu eleştirileri alıcağını hiç tahmin etmiyeceğim bir dizi çiftlerle ilgili öyküleri beceremiyorsalar polisiye çalışsınlar bari bide Allah için nazlı-yusuf görelim .Yeni bölümden umutluyum inşallah istediklerimiz olur .
edit:fragmanı gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orihim -- 8 Şubat 2014; 12:08:02 >
-
Bence bu bölüm iyi değildi. Bir dava üzerinde çalışsalar hoş olurdu ama
ben beğenmedim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X