Şimdi Ara

Böyle devam ederse Cabal online na Geçek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En azından türkiyede bir binası var destek almak falanda türkçedir büyük ihtimal ko ya vereceğimize ona veririz parayı bari 7/24 oynarızhttps://www.cabalonline.com

• quote:

Orijinalden alıntı: fatzorr

şahsen ben veririm kadrolarını incelendiğin çok güzel teknisyenleri var binaları var 7/24 telefon hattı grafik ve ses süper..katılıyorum sana ark'ım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastfullpk

şahsen ben veririm kadrolarını incelendiğin çok güzel teknisyenleri var binaları var 7/24 telefon hattı grafik ve ses süper..katılıyorum sana ark'ım

Alıntıları Göster
    biraz resim koysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

biraz resim koysanız

Alıntıları Göster
    tabi arkadaşım arıyorum şu an ama gerçekten çok güzel oyun..
  • quote:

tabi arkadaşım arıyorum şu an ama gerçekten çok güzel oyun..

Alıntıları Göster
    Resimler için

http://forum.cabalonline.com/gallery/showgallery.php?cat=507 burada bir sürü resim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Bach

biraz resim koysanız

Alıntıları Göster
    Xigenondaki ::CtrlAltDelCafe:: AyBaRs_Tr falan hepsi cabala geçti.
    herkesi 110 120 lwl ken AyBaRs_Tr 132 lwl

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

diceksiniz knight ta ücretli ama knight a premiumsuz girip oynuabiliosun ama aylık süren dolduğunda cabala hiç giremeyen. her ay 20 ytl bence çok ii. çünkü biz knight her ay en az 20 ytl werioz ve 15 gün oynayabilioz dc ve xtraptan dolayı.

cabal grafik bakımından çok ii bir oyun ve çok kaliteli bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: M®t

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

diceksiniz knight ta ücretli ama knight a premiumsuz girip oynuabiliosun ama aylık süren dolduğunda cabala hiç giremeyen. her ay 20 ytl bence çok ii. çünkü biz knight her ay en az 20 ytl werioz ve 15 gün oynayabilioz dc ve xtraptan dolayı.

Alıntıları Göster
    Kredi kartın varsa internet cafeden üyelik almaz isen 15 m ye falan gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: M®t

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: desing by

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

sen ayda 15 gün oynayabiliyor musun?

• quote:

Kredi kartın varsa internet cafeden üyelik almaz isen 15 m ye falan gelir

Alıntıları Göster
    bide onu öğrenmesi var ilk 1 ay bari öğrenmek amaçlı kendileri premium verseler. hiç olmassa insan beğenmesse vazgeçebilir ama premium aldıktan sonra para boşuna yanar

• quote:

Orijinalden alıntı: McGRadY777

bide onu öğrenmesi var ilk 1 ay bari öğrenmek amaçlı kendileri premium verseler. hiç olmassa insan beğenmesse vazgeçebilir ama premium aldıktan sonra para boşuna yanar

Alıntıları Göster
    7 Gün beleşmiş 7 gün oyna sonra gene 7 gün öğrenmelik char aç sonra istediğin charı dizersin bu ko yu mu çekeceğiz boşu boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatzorr -- 10 Nisan 2007; 22:04:40 >

• Knighttta benziyor az çok grafikleri daha güzel ve charlar daha şekil duruyor
  • quote:

Knighttta benziyor az çok grafikleri daha güzel ve charlar daha şekil duruyor
    Oda ne yencek bişimi
  • quote:

7 Gün beleşmiş 7 gün oyna sonra gene 7 gün öğrenmelik char aç sonra istediğin charı dizersin bu ko yu mu çekeceğiz boşu boşuna

Alıntıları Göster
    cabalı ko dan kaçmak için oynadım. ilk zamanlar çok hoşuma gidiyordu. grafikler monsterlar mükemmellerdi herşey çok iyi dizayn edilmişti ama hep bi şeyler eksik gibiydi. neyse inanılmaz bir quest trafiği var. git ona gel buna ordan o na git burdan buna git itemlar deli gibi yağıyor.ama party sistemi çok zayıf hatta yok denilebilir.ve muhabbet edecek adam bulamadım.küfür yok dupe koxp mümkün değilinanılmaz questler var fakat lwl kasmak biraz zor.yani uzun lafın kısası ko ya birdaha elimi sürmem diyordum tekrar geri döndüm.bu oyunda insanı kendisine bağımlı kılan bi şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zurna

cabalı ko dan kaçmak için oynadım. ilk zamanlar çok hoşuma gidiyordu. grafikler monsterlar mükemmellerdi herşey çok iyi dizayn edilmişti ama hep bi şeyler eksik gibiydi. neyse inanılmaz bir quest trafiği var. git ona gel buna ordan o na git burdan buna git itemlar deli gibi yağıyor.ama party sistemi çok zayıf hatta yok denilebilir.ve muhabbet edecek adam bulamadım.küfür yok dupe koxp mümkün değilinanılmaz questler var fakat lwl kasmak biraz zor.yani uzun lafın kısası ko ya birdaha elimi sürmem diyordum tekrar geri döndüm.bu oyunda insanı kendisine bağımlı kılan bi şey var.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    ßu oyun Mu online die bi oyun var ona benziyormu acaba ?
  • quote:

quote:

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lastfullpk

quote:

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

VALLA REKOR KIRMISIN 15 GÜN DÜSÜNSENIZE KO YU OYNUYOSUN 15 KOCA GÜN SORUNSUZ DERTSIZ RÜYA GIBI YA VARMI BÖYLE BIRSEY YASAYAN

• quote:

Orijinalden alıntı: ASLANYORUMCU

quote:

Orjinalden alıntı: lastfullpk

quote:

ama bu oyun ücretli.
    aylık 20 ytl.

VALLA REKOR KIRMISIN 15 GÜN DÜSÜNSENIZE KO YU OYNUYOSUN 15 KOCA GÜN SORUNSUZ DERTSIZ RÜYA GIBI YA VARMI BÖYLE BIRSEY YASAYAN

Alıntıları Göster
    Beyler mal gibi o knighttı bekliyeceğimize bu oyunu oynuyak daha iyi sonradan k2 pişman olucak ama geç kaldığını farkedecek

• quote:

Beyler mal gibi o knighttı bekliyeceğimize bu oyunu oynuyak daha iyi sonradan k2 pişman olucak ama geç kaldığını farkedecek

Alıntıları Göster
    Oyuna kayıt olunmuyor ugrağşmayın
    Yükleyecek olanlarda önce kayıt olmayı başarsınlar bosu bosuna 600mb girmesin kotalılara yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 11 Nisan 2007; 1:34:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Oyuna kayıt olunmuyor ugrağşmayın
    Yükleyecek olanlarda önce kayıt olmayı başarsınlar bosu bosuna 600mb girmesin kotalılara yani.

Alıntıları Göster
    ko oynayan biri icn 10 günlük bir oyun cok kücük harıtası var görev yaparak oyun atlıyosun lwlın önemli degil skıll gelistirmek önemliyane 50 lwl adam skıllerını gelıstıoırdıyse normal bi 80 90 lwlık adamları havada karada ucuruyor... bayıcı bir oyun bosa urasmayınnn savas yok sadce en son servera girince pvp np kasabılıyosun ısnlanmaktan bayıyosun town cok kucuk yon leri baya bi ilkel falan fılan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.