Şimdi Ara

böyle fikstür mü olur :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Baya ertelenmiş Manchester maçlarından biri tam da zamanına konmuş.
  • Ben de Fenerbahçe'yi yönetirken ikisi Türkiye Kupası yarı final biri de lig maçı olmak üzere 3 maç üst üste Galatasaray ile oynamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenoM12 -- 14 Ağustos 2010; 5:41:43 >
  • Sil Direk O Kayıtlı Oyunu veya Sen Git Bi Ramazan Mubarek Gün Abdest Falan Al
  • tatile çık hiç stres yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

Sonnunda iyi çakmışsın :)

• ingiltere liginde öyle yaaaa
    1 sezonda aynı takımla 2 kere ligde 2 kere lig kupasında 1 kere FA cup da 2 kere şampiyonlar liginde 1 kere de süper kupa da karşılaşabiliyorsun yani aynı takımla 8 kere karşılaşma olasılığın var 1 yılda :D
  • aralara hazırlık maçı koy baride bu kadar man. utd maçı oyuncuların psikolojisini bozmasın
  • Daha abartısı az önce oldu. Groningen ile Hollanda Kupası + Lig + UEFA eleme maçlarım var. 4 maç, arka arkaya sayılır. Aralara bir iki takım girmiş. Tabi her yerde Groningen ile oynamak benim için sevindiriciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_e_G -- 19 Ağustos 2010; 3:35:49 >
  • Fena olmuş.
  • Allah kolaylık versin gerçekden harbiden zor bi fikstür yani
  • Sonuç ne oldu
  • Go on holiday.
  • ne diyeyim artık ayvayı yemişsin:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkyyy35

Go on holiday.

Uzun süre de geri dönme
  • Sonuç ne oldu merak ettim?
  • valla bu kariyeri bırakalı uzuuunn zaman oldu ama halen Avrupa ligi maçında olanlar aklımda :D ligde nolduğunu hatırlamıyorum pek ama sanırım bir maçı yenmiştim..Avrupa ligindede maçta bi penaltı kazandım James Rodriguez kaçırdı ki penaltısı yüksek kendisinin..maç penaltılara kaldı ordada James Rodriguez muhteşem performansını sürdürerek bir penaltı daha kaçırdı ve beni kupadan etti kendisini saygıyla anıyorum .. :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.