Şimdi Ara

Böyle kimyacıya ne yaparsınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 56-50 notlara 80 veren hocanın kafasını yaşamak istiyorum. Sadece kimyacı hakkını vermiş, diğerleri sözlülerle egonu beslemiş. Bir halttan çaktığın yok bir de gelip burda hocaya laf atıyorsun.
  • La lisede benim geometri sınavlarım 44 44'dü hoca sözlüye 40 girmişti. Hem de son sınıfta, o matematik sözlüleri ne öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılıdan 55 70 alıp sözlüden 90 alınca bir şey yok. Yazılıdan 34 30 alıp sözlüye 50 50 verilince auuuuv.
  • Adam ne yapsın haksiz yere mi geçir sin

• sınavlarım düşük olsada genelde derste tahtaya kalkan soru çözen biri olduğumdan o sözlüler yüksek sınavda her ne kadar hakkını veremesemde inanın derste bütün kafamı veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmeloo7

Görmüyormusunuz ya 78 ortalamam var. Defter istedi tek gecede 34 sayfa yazıp verdim ?

buna tek bir cevabım var joe

zaa xd
  • iyi vermiş helal olsun derim
  • Ben olsam acımam
  • ulan bütün düşüncemi değiştirdiniz helal olsun ne diyeyim ben yapamıyorum dersi elimde olan birşey sonuçta
  • Oyle höte boyle tarak.

• Performans notunun sınavlarla karşılaştırılip verilmesini dogru bulmuyorum. Adam dersde adam gibi öğrencidir derse katılır. Sonra sınavdan çaktı diye performansa/sözlüye de düşük verilmez ki. Dersde nasılsa ona gore verilir..

• Çok daha beter hocalarım vardı. Sene bitince giderken hakkını helal etmediğini söyle, vicdan azabı çeksin.

• Hak ettiğin notu vermiş 32 ortalamayı 50 yapmasını mı bekliyorsun ?
    Kızacaksan Biyolojiciye kız , Matematikciniz iyiymiş hayatımda gördüğüm en iyi matematikçi; 40-43'ü 45, 70'i de 73 yapmıştır ona buradan saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 6 Haziran 2014; 21:01:41 >
  • yazılı ortalamanın(34 ve 30 almışsın) 18 puan yukarısını vermiş daha ne verecekti
    geçirmek zorunda degil, azıcıkta olsa ders çalışaydın...
  • Derslerde elimden geleni yapıyorum tüm dikkatimi veriyorum bla bla. Tüm dikkatini veren adam not tutar düzgünce. Son gün 35 sayfa defter yazmakla anca kendini kandırırsın

• Sakin ol liseli

• 10. sınıfta tarihten 35-35 almıştım sözlüme 35 vermişti
  • Adam hakkın neyse onu vermiş problem ?

30 30 aldığın dersten ne sözlüsü bekliyorsun sen daha ?
  • b ne ki benim biyolojici 69'da bırakmıştı o sayı hoşuna gidiyor heralde
  • 70 70 vermesi lazım ki ortalam 50 olsun. Sence 30 sınav notuna 70 sözlü notu vermesi çok mu normal olurdu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.