evet arkadaşlar bu oyunda sosun istiyosanız daha çok beklersiniz 1 gecede 2 sosun glavie nasılmı hepsi arap oyunculara 1 gecede hemde tam kendilerine uygun 2 glavier chara 2 sun glavie ne şans dimi şans falan değil joymax sun itemleri gizli yollardan satıyo adamlar 1 hafta sun glavie diye diye anlata anlata 1 hafta sonda ellerinde hemde 1 gecede gelde bundan sonra bu oyunu oyna silk al demeyin 5500 silk hisrtory var charıma daha sos bile çıkmadı daha öncede böyle şeyler okumuştum ama 1e1 şahit olmadığım için inanmamıştım şahit olunca inandım burdan size sesleniyorum bidaha ne silk alın nede oynayın bu oyunu en yakın zamandada charımı satıp kurtulucam.
Perşembe savaşa giriyoruz AKINCILAR ve unıon olarak...Rahat ol kardeşim belki aynı serverda değiliz ama KUWAİT guildi yarım kalmış bir hesabımız var onu görücez bu perşembe...
Özellikle ( WELD_Q8 ) 80+5 blade imden kurtuluşun yok...
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Perşembe savaşa giriyoruz AKINCILAR ve unıon olarak...Rahat ol kardeşim belki aynı serverda değiliz ama KUWAİT guildi yarım kalmış bir hesabımız var onu görücez bu perşembe...
inş. kazanırsınız
server poseidon daha öncede Tj adında bi elemana çıktı oda glavier bu çıkanlara 1 gecede çıktı ve ikiside glavier isimleride ownzyou ve maxslayer bilenler bilir poseidondan
Parayı veren Silk i alır Bir de f2p olacak lafta...
O guildi Almadan Gelmeyinnn!!!!!! ya gaza geldim almadan gelmeyin derken !!! Umarım ii geçer demek istedim
neyse bu konuyu daha fazla uplamayın yada yorum yazmayın the_musty nin konusundan devam edelim ben o konuyu görmemiştim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme