Şimdi Ara

Böyle Serverı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi beyler trollüycekler cidden çıksın şimdiden.Zaten sinirliyim.Şimdi ben ranked girdim.İlk maçımı aldım.Karşı takımdaki adc(HknYldş) beni ekledi.Dedi beraber duo atalım.Bizim takım kötüydü vs vs.Bende tamam girelim dedim.Buna solo kaldı Riven'la nasusu feedledi.Dedi maç sonrasında yalvardı yakardı gel bir maç daha girelim.Lütfen nolur.Adc oynuycam maçı aldırcam taşıycam diye.Eğer takım picklerinde sorun olursa çıkarım dedi.Picklerde sorun çıktı adam Aatrox alıp jungle gitmem dedi.Bende jungle yapmak zorunda kalıcaktım dedim çık söz verdin.Çıkmadı.Maça girdik.Lag oldu tıklayamadım falan dedi.Sonrasını resimlerle anlatıyım:
     Böyle Serverı... Böyle Serverı...
    Şimdi beyler ben napiyim?Bu adamı ticketlasam ceza falan yer mi?Yoksa bir bardak su mu içiyim?Yoksa insanlığa mı acıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElite -- 29 Haziran 2013; 4:04:39 >

• bir umut gönder bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

Tamam siz mikimmelsiniz onlar kaka

Ben mükemmelim dedim mi?Adam neler yapmış senin dediğine bak.Cevap vermeye bile değmezsinde neyse sinirliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElite -- 29 Haziran 2013; 4:11:48 >
  • https://www.facebook.com/crazy1026?fref=ts
    facebookunu buldum (tipinden dolayı seçtim çok güzel çekirdek çıtlıyor)
  • bence senin hatan niye bu tiple 2. kere duo giriyosun ki
  • bulursan golddan plattan biri duo girde, aynı elodaki tanımadığın kişiyle duo girmek saçmalık skypeta yoksa ne gerek var ders olsun sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: mephisto1

bence senin hatan niye bu tiple 2. kere duo giriyosun ki

Napim ya yalvardı yakardı.Bende acıdım ne bileyim.Off.Dedim herkes 2.şans hakeder giriyim.Ama keşke girmeseydim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Server Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zorla oynatmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Zorla oynatmıyorlar.

Sende haklısın be canım.
  • by mayıncı
  • Ben en iyi kankilerimle girmiyorum ranked a sırf oyun mekaniğine tam uyum sağlamadılar diye :)
  • Herkesle duo girilmez.
  • Dakika 30 , 128 farm yorick ilah olmuş ^^
  • NEDEN CEZA YESİN OLUM ? ADAMA ACIYIP 1 MAÇ DAHA GİRMEK NEDEN ? TANIMADIĞIN ADAM DİYO Kİ SANA ÇOK GÜZEL OYNIYCAM KENKS Bİ MAÇ DAHA GİRELİM SENDE TAMAM DİYİP GİRİYOSUN ? HANGİ CEZADAN BAHSEDİYOSUN KENKS

Çok atarlı olmuş bu lan sabah sabah :D neyse yok ban falan öyle bi dünya yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sempatigue -- 29 Haziran 2013; 12:02:51 >
  • Kendi oyununu görmediğin,uyum sağlayamadığın,kafalarınızın uyuşmadığı kimseyle girmeyeceksin dostum.Normal game bile.
    Geçmiş olsun %60 banlanmayacak o adam yerse belki chat ban yer.Eloboosterlara bile tam olarak bi yaptırım söz konusu değil TR'de.Geçmiş olsun diyecek birşey yok.
  • Şikayet etsen bile 7 yıl sonra ceza alır.
  • Elohell her yerde elohell.
    Farmlar op ona diyecek sözüm yok.Takımda sup yok(Morgana sup demeyin).Ve en kötüsü yine bir QQ konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.