Şimdi Ara

Böyle Yaratıcı Reklam Görmedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
28
Favori
7.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj dursun eve gidince bakarım.
  • mobil'le denemeyin. pc ile izleyince 2 seçenek cıkıyo. dondt end the party diyince party başlıyo bitmiyo :) kaç video var çözemedim :)
  • Ahaha Mr. Bear başta "Winter is coming" diyor.
  • 2000 yapın süper
  • süper
  • çok güzel yapmışlar
  • 5000 li yıllarda kameranızı açmanızı istiyor bende kamera olmadığı için anlamadım olayı
  • Yapamayan arkadaşlar sağ alttaki böyle baloncuk gibi bir seçenek var videonun üzerinde çözünürlük değiştirmenin sol tarafında adı Annotations ona tıklayıp videoyu baştan açın sonra dont end the party ye tıklayabilceksiniz gerisini yaparsınız zaten
  • 2950
  • Tipp-ex alacam bu reklam yüzünden,ilk defa reklam nedeniyle bi ürünü alacam.Keşke işe yarar bi şey olsaydı da fazla alsaydım.Adamlar devrim yapmış.
  • 2000
  • Kimse -leri denememiş -4000yi deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Is Well -- 13 Nisan 2012; 18:41:22 >
  • işte o iki seçenekten birini seçiyosun bi video açılıyor ondan sonra bir yeri siliyor oraya tarih yazıyosun.
  • yalnız herkes 1453 yazmış boşluğa bende yazdım itiraf ediyorum . Hepiniz denediniz işte inkar etmeyin

EDIT: 2000 yazmayın chrome çöktü ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 13 Nisan 2012; 19:18:34 >
  • nasıl yapmışlar bunu
  • 2000 çok iyi

1960

2020 de çok pis bir spoiler yedim

2012 de güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 13 Nisan 2012; 19:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

yalnız herkes 1453 yazmış boşluğa bende yazdım itiraf ediyorum . Hepiniz denediniz işte inkar etmeyin

EDIT: 2000 yazmayın chrome çöktü ya

1453 ten sonra o kılıçlı olan çıkmıyor.Büyük ihtimalle onlar Roma(Bizans)lı

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

5000 li yıllarda kameranızı açmanızı istiyor bende kamera olmadığı için anlamadım olayı

Hocam ekrana üflüyorsun ve ikisi de yok oluyor
  • Takip
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.