Şimdi Ara

Böyle yerleştirme mi olur,rezalet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşimin yüzdelik dilimi 23 ve 356 aldı TEOG'dan.7 Tercih yapıldı,yaptık yüzdelik dilim bazında en dar aralıktan en geniş aralığa kadar sıraladık.Fakat ne oldu?Kardeşimin ilk 4 okuldan birine gireceğine kesin olarak bakarken bir de ne olsun,listede 6.okula yerleşti.Aklımızın ucundan bile geçmiyordu böylesi.O kadar şok olmuştuk ki hata falan yapıldı zannettik,tanıdığımız müdürleri falan aradık ve sistem anlatıldı.Sanırım 2013 yılının ilk dönemine göre yapılacakmış sıralamalar falan.Biz de yüzdelik dilimlere göre yapınca okulların puanları yükselmiş ve kardeşim de kalmış.

Bu nasıl bir sistemdir Allah aşkına?Böyle yerleştirme mi olur,tamamen rastgele,gelişigüzel.Tercihleri bile şans işine hapsettiler bıraktırlar.2013 dönemine göre tercih mi yapılır,biz nerden bileceğiz,nerden bileceker?

Ben mi anlamadım bilmiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum,kardeşimle aynı durumda olanlar varmış sanırım.Burda var mı?

• SM01_VXG kullanıcısına yanıt
    2013 yılının ilk dönemi ne demek hocam?
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Ben de bilmiyorum.
  • Ben baya şanslıyım o zaman. Şükür namazı da kılacam yarın. 3.12 ile 3.45 lik liseye ilk tercihden girdim Allah'a şükürler olsun
  • %17'lik il yüzdelik dilimine sahibim.Fakat %17'lik ve %18'lik liseler tutmayıp %29 olan bir lise kazandım.%12'lik fark var.Sinirlerim Çok bozuk.İnşallah nakil olur.
  • Galiba en şanslı benim. 6.99 ile 7.16lık liseye girdim . Büyük ihtimal en sonlardan girmişimdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.