Şimdi Ara

Böyle Yerleştirme Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim dilim 0.02 ankara fen 0.1 benim girmem kesindi ama arkadaşlarım 50-60 puan düşük yerlere yerleşti. Saçmalamışlar resmen. Yakın liseye gidecek dediler evine 15 dk uzaklıkta endüstri varken 1 saat uzaklıktakine göndermişler. Bakan çocuğu ya da suriyeli değiller diye hayatları değişecek. Puanı geçtim adam yüzdelik dilimle kesin girecek yine giremedi.
    Beni paranoyak yaptı bu sistem.Bence suriyelileri aldılar okullara. İmkanı yok 5lik dilimle 15lik okula gitmek. Ben okulda suriyeli falan varsa dalarım vallaha. Başka açıklaması yok bunun birşekilde torpil oldu

• Yoksa adres de mi dikkate alınıyor yerleştirmelerde sistemi bilmiyorum 2010 sbs ile yerleşmiştim.
  • Hiç kimsenin kesin değil bunu bu sınavda görmüş olduk
  • Yok hocam a grubu tercihler var. Kendi yaptığın tercihler onlara yerleşemezsen evine yakın olan meslek liselerine otomatik olarak yerleşiyorsun
  • ICreativee kullanıcısına yanıt
    Bende bana gerizekalı diyen müdüre karşı havam olsun diye gs lisesi düşünürken tek tercih vermeyi düşündüm iyiki yapmamışım yoksa endüstri yolları gözükmüştü :D
  • Benim kuzenimde aynı durumda.Umarım herkes istediği liseye yerleşir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutab -- 22 Ağustos 2014; 21:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Bende bana gerizekalı diyen müdüre karşı havam olsun diye gs lisesi düşünürken tek tercih vermeyi düşündüm iyiki yapmamışım yoksa endüstri yolları gözükmüştü :D

Neresi geldi...
  • serbes S kullanıcısına yanıt
    Ankara fen geldi özel okuldan vazgeçtim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.