K.O world sitesinden NeCRoMeRCeR takma ad lı arkadaş tan alıntıdır.
Bir çok kardeşim vede arkadaşım K2 Orjinal sıtesınden Destekleme Biletini veriniz seçeneğini kullanarak aşağıdaki İNGİLİZCE Yazılmış açıkça meydan okumayı yapmış bulunmaktayız!..TÜRKÇE Ayrıntılı çevirisini altta yazdım!..Ben derim ki durmayın arkadaşlar SUSMAYIN SUSTUKÇA SIRA SİZEDE GELİR BİR GÜN!...
GÖNDERLİCEK TİCKET:
Dear Kol Team members. as u have realised u are gaining most of the cash from Turk players. for last 5 days we couldnt enter to game. if u insist on not giving a proper service or advanced gaming options WE TURKS decided to leave ur servers. now its ur choice. do want our money or not. this weekend will be ur last chance given Turkish Players Community. your replys or unsend replies will be published on forums in 48 hours. USKO is not the only KO SERVER. we can always move to french japan tr or korean servers. u have dissabled PASSWORD CHANGE sections. u have dissabled I FORGOT MY PASSWORD section. u have brought XTRAP PROBLEMS. u have ruined our gaming joy. there are thousands of turkish players and dozen of forums related with ur game. if u want us and our money show us respect and serve us with better service. we all see the causes of ur next actions. best regards.
TÜRKÇE ÇEVİRİSİ:
Sevgili kol takımı uyeleri.sizlerinde farketmis oldugu gibi kazandıgınız paranın buyuk bir kısmı turk oyuncular sayesınde oluyor.son 5 gundur bizler oyununuza giremiyoruz. eger siz yi bir oyun performansı veya duzgun bir servis vermeme konusunda diretirseniz biz turkler sizin (amerika) sunucularınızı terk etme kararı aldık. simdi secim sizin. paramızı istiyormusunuz istemiyormusunuz. bu hafta sonu Turk Oyuncular toplulukları tarafından size tanınan son sanstır.48 saat icerisinde bu bilete/mesaja vereceginiz veya vermeyeceiniz cevaplar forumlarımızda yayınlanacaktır. USKO knight online icin tek sunucu deildir. bizler her zaman franko - japko - trko veya koreko ya gecebiliriz. SIFRE DEISTIRME kısmını iptal ettiniz- SIFREMI UNUTTUM secenegini iptal ettiniz- XTRAP sorunlari cikardiniz. oyundan aldıgımız zavki mahfediyorsunuz. Bınlerce Turk oyuncu ve duzielerce Turkce Forum bulunmakta KO ile ilgili. Eger bizim paramızı istiyorsanız bizlere saygı gosterin ve daha iyi servis verin. onumuzdeki eylemlerınızın sonuclarını hep beraber gorecez. Saygılar.
yukarıda yazanları oldugu gibi kopyalayıp yapıstırmanızı RICA edıyorum. dun aksam 12 farklı hesaptan attıgım ticketlar sayesinde (benden baskada bır cok oyuncu oyuna giremedigi icin ricam uzerine aynı mesajı attı) ftp serveri bakıma alındı.. ben sahsen buna benzer bır cok mesaj attım.
arkdaslar BLOCK HESAP kısmından ticket atacak NON-PRE arkdaslarımız .. bugun gold pre carıma gelen cevapta oyuncuların sıkayetlerı uzerıne sunuculerın bakıma alınacagı yazıyordu ve su anda da bakımda...
TİCKET ATMAK İÇİN:
www.knightonlineworld.com id ve sifrenızle giris yapın destekleme biletinizi verin presi OLAN VEYA OLMAYAN arkadaslar BLOCK EDILEN HESAP kısmından ugrasmadan bu ticketi atabilirler.
bir cok gold uye arkadasım benımkıne benzer cevaplar aldıgını soyledıler... dies te oynayan bir klanın (19 uye) tamamı GOLD PRE ve duzeltme yapılmazsa oyunu bırakacaklarını belırten mesajlar atmıslar... knightonline yani K2 bizi dikkate almaya basladı...
bu tur sorunlar cozuldukten sonra yine sizlerinde yardımıyla SIFRE DEGISTIRME bolumunu nun duzeltılmesı ıcın bır kampanya baslatma kararı aldık... LOGIN sorunu cozulur cozulmez Hackler ve Sıfre Deisim konularında da K2 yi ticket yagmuruna tutacagız. umarım destegınızı yıne esırgemeden verırsınız....
bilet atan ve atacak olan arkadaslarıma saygılarımı ve sevgılerı sunuyorum.... daha iyi bir oyun icin el ele
evet bişey yapmadan beklemek saçma. premium un her dakikası için para ödüyoruz.
ama bana göre k2 yi tehdit etmek biraz sacma artık bu ne bileyim biraz klişe oldu sanki?
yinede attım ticet teşekürler.
abi bence bi miting felan düzenleyelim türkiyeden oynayanların çoğunluğu istanbulda oturuyo kadıköy veya eminönünde bütün k.o oynayanlar toplansın televizyona felan çıklım yoksa bunlara sesimizi duyurmak zor olur
quote:
Orjinalden alıntı: Mc_Doglos
abi bence bi miting felan düzenleyelim türkiyeden oynayanların çoğunluğu istanbulda oturuyo kadıköy veya eminönünde bütün k.o oynayanlar toplansın televizyona felan çıklım yoksa bunlara sesimizi duyurmak zor olur
Millet Sana GÖTÜYLE Güler
bende gold preli chardan ticket attım
quote:
Orjinalden alıntı: bluw
quote:
iyide daha iyi bi fikri olan varmı varsa sölesin
quote:
hatta sallandıralım taksim meydanında bitane gm bakalım daha oluyomu böyle şeyler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bluw
quote:
iyide daha iyi bi fikri olan varmı varsa sölesin
quote:
Orjinalden alıntı: rigetti
quote:
hatta sallandıralım taksim meydanında bitane gm bakalım daha oluyomu böyle şeyler
Yaşlarınızı ogrene bilirmiyim
ki sanırım bbu oyunu oynayan en kucuk oyuncular ooldugunuz garanti
yaşım 19 sanırım senin pek espiri anlıyışın kalmamış
Bu başlık bir kaç gün yukarıda kalmalı bence.
Hail tarot! Thank you for alerting us to this issue! We are doing everything that we can to resolve this issue quickly, however, sometimes these things take time to correct. I apologize for any inconvenience that this may have caused and appreciate your continued support of Knight Online. We continuously work to make our game better for all. Thank you for playing Knight Online and happy hunting! - Knight Online Customer Support, CSR Radiocity
Gelen cevap bu. Özür dileriz ama bazen sorunları çözmek zaman alıyor demişler kısaca sanırım. Tercümesini yapan olursa sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme