Şimdi Ara

Boyner.com.tr Haftasonuna özel %50 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
3
Favori
10.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlar iyi ama secilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun arkadaşlar ss'i.
    2-4 gün teslimat süresi diyorlardı.
    ürünü bugün yani 15inde alabildim anca.
    3-5 tane eposta attım faceden hatırlatıp durdum .zaten şikayetvar sitesine bakarsanız ürünleri geç tedarik ettiklerini göreceksiniz yani 2-4gün palavra.
    en son epostadan bela okudum ertesi gün yollamışlar kargoya. bidaha asla bulaşmam .
    epostalarınıza da kopyala yapıştırla cevap veriyolar üzgünüz deyip geçiştiriyolar. alt tarafı bi levis kemer aldım sanırsın yurtdışından geliyor.

• Kargo ücreti ne kadar arkadaşlar bilgisi olan var mı ?
  • Bir tane ürünü anca ekleyebildim sepete.
  • Güzel fiyatlar var. 9 parça da ben aldım. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkel -- 15 Mart 2014; 22:48:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifnihat

Güzel fiyatlar var. 9 parça da ben aldım. Teşekkürler

nasıl aldınız acaba _? ürünler açılmıyor ki
  • atoxi A kullanıcısına yanıt
    aslında o açılmayan ürünler stok olmayan ürünler. Ürünlere sağ tıklayıp yeni sekmede açın. Yeni açılan sekmede ürün çıkıyorsa beden ve renklerini seçebilirsiniz. ürün çıkmıyor da ana sayfa çıkıyorsa o üründe stok yoktur.
  • TAKIM ELBISE VE PALTO BAKIYORUM AMA SANIRIM KALMAMIŞ
  • Boyner'den hayatımda bir tek ürün almış adam değilim. Ihtiyacım nedeniyle bugün gidip bir adet gömlek Boyner'in Mağazası'ndan aldım. Bu sıcak fırsatı haber verdiği için başbakanımıza teşekkür ederim.

• çoğu üründe stok kalmamış, takım elbise beğendim ama alınır mı acep? beymen business marka
  • Beden yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 parçada ben aldım paylaşımı yapan arkadasa teşekkür ederim.şu gereksiz herifler konuyu terketse daha iyi olacak insanlar ne alacaklarına odaklanamıyor.buda sümeyyenin trollerine gelsin
    https://www.facebook.com/bilimselateist/photos/a.309987892347174.106731.307777035901593/769846469694645/?type=1&theater
  • Kargoyu Sıfırlama Kodu
    KRGBDV
  • pI CEKET ALDIM 45 LİRA
  • Sitede gezeyim dedim sağdaki filtrelemelere tıkladım ürünlere bakarken kayboldum. Neye tıklasam bambaşka bir sayfa çıktı karşıma. Bu ne biçim bir site diyip kapadım fiyatlara bile dikkat etmedim
  • sitede sorun var siz nasıl aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

Sitenin kendisi insanı almaktan sogutuyor zaten bu ne dandik bi sitedir arkadaş dogru düzgün bi tişörte bakamadık adamlar darphane sahibi olacak nerdeyse daha dogru düzgün bi site yapmayı becerememiş

sosyal medyadan milleti gaza getirmeyi bırakıp siteye bi login olsa anlar heralde sıkıntıları :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

sitede sorun var siz nasıl aldınız acaba

Hocam sitede bulunan ürün stokta varsa açılıyor. Yoksa sayfa yenileniyor tıkladığınızda. Ben zar zor bir pantolon alabildim. Hatta isterseniz link vereyim. Kargo dahil 22,5 TL. Bence gayet iyi fiyat :)

www.boyner.com.tr/urun/limon-company-pantolon-1150242-518059919-0-0.html?FromOrder=1
  • 1400lük smokini 700e aldım düğünde giyer ertesi gün boykot ederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.