Bildirim
Boyner & Fabrika Erkek Gömlek 40 TL (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akstrev
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterNe desen boş. Sen git partizanlarla tartış. Beni polemiğe cekemeyeceksin. Haddini de aşmazsan sevinirim. İyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam aksini de söylese burası siyaset yeri değil derdim. Çünkü uzadıkça uzuyor. Konuda fırsat var (kimine göre uygun kimine göre değil) ancak olaydan bağımsız şirketin sahibinin bilmem neyi öyleymiş şöyleymiş olunca yazdım. Forumun ilgili yerinde bu konuyu konuşmak isteyenler çokça mevcuttur ama birazcık siyasetten kaçmak isteyen fırsat konusunda da görmesin bir zahmet.
-
Yukarıda paylaşılan ayakkabıdan bende aldım galiba aynı ayakkabıyı 100 kişiye sattılar. 15 gün oldu hala hareket yok. Istanbul bilişim yolunda emin adımlarla ilerliyor. Amaç ne anlamıyorum itibarları da zarar görüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X