Şimdi Ara

Boyner uygun fiyata spor ayakkabılar(HZ30 kodu mobil uygulamada geçiyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çapulcu firma 3 kere aylarca bekletip haber bile vermeden iptal etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 21 mayısta oğlum için sipariş verdiğim ayakkabılar hala tedarik sürecinde gözüküyor.İlk yürüyüş ayakkabıları olacaktı çocuğumuzun, hevesimizi kursağımızda bıraktılar. MS30 kodu ile almıştım bende.Ayakkabılar hala aktif olarak satışta, kimi ağımıza düşürsek diye uğraşıyorlar sanırım. Bu aralar tavsiyem boynerden uzak durmanız.
  • Boyner'in deposunda korona mı çıktı ki twitter'da da çokca yazılmış kargo bekleyen çok insan var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • seçili ürünlerin dışındakilerde indirim uygulatmak için yöntem var mı

• Benim 8 Mayıs siparişimi 30 Mayıs'a kadar tedarik ediliyor diye bekletti. Üstüste şikayet sonrası 31 inde bulduk kargoya verdik, kargo nosu da bu diye mail attılar. Yurtiçi kargoda kontrol ediyorum, öyle bir kargo yok. Siparişi iptal edin diyorum umutlarında bile değil, kör sağır olmuşlar. Müşteri hizmetleri telefonu mesai bitimine kadar iptal, sonrasında telesekreter. Boyner'in durumu bu. Salgın herkese, her yerde var, ama gönderen gönderiyor, gönderemeyen de ya satış yapmıyor ya da stok yok deyip iptal ediyor. Boyner, hiç salgın yok gibi kampanya, satış vs aynen devam ediyor ama gel gör ki satış sonrası hizmet bırak salgını kıyamet kopmuş da yaşayan sacece birkaç insan kalmış gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boynerden 2 ürün aldım , ms30 koduyla ve paracıkla birleştirdim birisi adidasın bir ürünü yeni sezon cok gec olmasına ragmen kargoya verdiler 2 hafta oluyor vereli tedarik sürecsini satmıyorum, aynı gün aldığım ayakkabı cok uyguna geldi kod ve paracık ile daha tedarik bile edilmemiş 2-3 hafta oluyor birde tedarik edildikten sonra 1 haftaya felan kargoya veriyorlar , fiyat cok uygun değilse arada 20-30 tl fark varsa başka site tercih edin benden söylemesi , ilk ve son alışverişimdi boynerden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aksinaletinsan

Ülke fakirleştikçe modeller de git gide kötüleşiyor! çok çirkinler arkadaş.
    Ya ağzınıza sağlık, bunu ilk Trendyol'da fark etmiştim. Edebinizden sessiz kalma sınırını aşan bir çirkinlikleri var, bazı tipler telefon ekranından çıkıp benimle konuşuyorlar sanki...

Başka bir teknik dil var resimlerde; çirkinliklerini geçtik verdikleri pozlardaki beden dili, yüz ve gözlerinin yönü profesyonel bir çalışmanın eseri ve çoğu sitede aynı, sadece Boyner'de değil...

• Bir de sattıkları ürünü yollasalar keşke.. Bir ayakkabı sipariş ettim 3 haftada tedarik edilmeyince iptal ettim. Bir daha işim olmaz..

• biz 4-5 parça ürün aldık. indirim ile de baya ucuza geldi. çok alışveriş yaptığımız için indirim kuponu tanımladılar. her şey geldi ama bi tane sweatshirt 1 aydır gelmedi. mayıs başında aldık hala ortalıkta yok. boynerde 10 ürünün 2 si kıllık çıkartıyor ama ucuza alınca da ses çıkaramıyorsun. yoksa çoktan iptal etmiştim.

• Runfalcon 196 tl aldım 3 haftada geldi 4.haftaya girdik sayılır :) diğer aldığım pumanın bir ürünü 150 tl geldi ama o 3 haftada tedarik edilemedi. Ürünleri aynı gün aldım, runfalcon bugün geldi.

• Tam alacaktım mesajları görünce almamaya karar verdim bu kadar ilgisiz olamazlar

• crashris kullanıcısına yanıt
    Hakkınızı arayın 150 tlik sipariş gelmeyince aradım sonra ilgilecez deyip 2 gün sonra stokta yok iptal ettiler.İlk önce boyner sitesine baktım aldıgım ayakkabının muadilini aradım fiyatlara baktım 450 tlden aşağı yok.Sonra thh verdim boyneri.Thh kazandım 300 tl kupon verdiler gittim harcadım.6 sürdü ama bişey kaybetmedim

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Tamam hemen yapıyorum o zaman teşekkürler o çanta alınacak

• D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Size kargo takip numarası mesaji geldimi veya boyner de gözüktü mü ?

• Hocam tedarik edilmeyen ürün için gelmedi tabii ki ilk önce tedarik edecekler biraz bekliycek sonra kargo verecekler. Runfalcon için evet boynerden sms geldi kargoya verildiğine dair.
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Benim de bir tanesini şuan gönderiyorlar Trabzon dan kargoya verilmiş :)

• dülger D kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde morhipo da öyle. 14 mayısta sipariş verdiğim ürünleri bugün iptal ettiler. Gerekçeleri temin edememekmiş. 20 günden fazla boşa bekledik.
  • Stok takip sistemleri tamamen bir facia. Web de satışı olan ürünü begeniyorsun, satın almadan önce mağaza stoğunu kontrol edeyim diyorum, yakın mağazada stok var diye gidiyorum hemen alayım diyorum raflarda ürün yok, oradaki elemanlara sorayım belki depodadir diyorsun abi stok uzun zamandır yok diyor, hatta birde tavsiye veriyor sen o ürünü unut stok hiçbir yerde olmayabilir hatta yoktur diye. Bu sefer web e yoneliyorsun alayım da belki gönderirler diye, 1 hafta bekle yok...2,3,4 derken ay geçiyor felan bir bakmışsın iptal sonra iade bekle 1ay da öyle bekle. Allah'tan acil tedarik gereken ürünler değilde bir nebze katlanilsa da illalah geliyor bir süre sonra. Gereksiz kafa yorgunluğu işte.

• Under armour ayakkabılar için şu kodlar bir türlü geçmiyor. Yaklaşık 1 aydır bekliyorum ayıp yahu

• Kod kullanimi bitti mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.