Şimdi Ara

Boynerde Adidas Outdoor da çok iyi indirim var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu markada fiyatlar iyice abartı olmuş... Uçuk fiyatlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrasGala05

Birde yapı kredi kullananlar için 125 Tl üzerine diğer indirimlerle beraber %15 indirim var 20 si son aklınızda bulunsun arkadaşlar

Nerede hocam magazadami ben görmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu indirimli halleriyse Allah işlerine hız versin. I'm out.
  • Sadece boyner.com da geçerliymiş hocam.yapı kredi mobil içerisinde verilen kod ile indirim oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juggernaut005 -- 17 Aralık 2016; 13:57:32 >
  • nike Adidas da artık 90 tl altına sweatshirt almak bile mucize oldu. birden fiyatı ayırdılar. 1.5 yıl önce markasız sweatshirt ler 25 30 tl iken 60 70tl verip nike Adidas giyiyordu millet satılıyordu. ve marka değeri gerçekten düşmeye başladı ve buna el attılar. yükselen kur ile birlikte ürün liste fiyatları da bir miktar artırıldı ve aradaki farkı ödeyip nike Adidas giyerim kitlesini büyük ölçüde bitirdiler. artık 2 katı değil 3 4 katı ödeyip giymemiz isteniyor. buda çok zor. artık 5 10 kalem tekstil ürünü getiriyolar zaten giyen kalmayacak bu şekilde.
  • quote:

Sadece boyner.com da geçerliymiş hocam.yapı kredi mobil içerisinde verilen kod ile indirim oluyormuş.

boyner ARALIK kuponu ile birlikte kullanılabiliyo mu peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

quote:

Sadece boyner.com da geçerliymiş hocam.yapı kredi mobil içerisinde verilen kod ile indirim oluyormuş.

boyner ARALIK kuponu ile birlikte kullanılabiliyo mu peki ?

hayır maalesef
  • ARALIK kampanyası kullanılabiliyor. avantajix te %11 veriyor. world kartı olanlar için cüzdan kampanyası vardı 350TL üzerine 35TL puan veriyordu. hepsini birleştirenler için çok iyi fırsat...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuis -- 17 Aralık 2016; 15:52:14 >
  • 500 tl lik alışverişe tamamlanıp 150 tl indirim alınır sonra ihtiyaç olmayan ürünler iptal edilir. Avantajix kupon kullanıldığında geçerli olmaz yazıyor ama belli olmaz. Bi de kredi kartı kampanyası olsa mikemmel olurdu yapikredi world u olana süper kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuis

ARALIK kampanyası kullanılabiliyor. avantajix te %11 veriyor. world kartı olanlar için cüzdan kampanyası vardı 350TL üzerine 35TL puan veriyordu. hepsini birleştirenler için çok iyi fırsat...

evet eskiden avantajix %11 veriyordu ama şimdi kupon kullanınca vermiyor - Normal Alışveriş: %11,00
    - Hopi, Paracık kullanımı ve Paracık Katlamaları: %2,00
    - Kupon veya çek kullanımı: %0,00
  • Bende adidas outdoor gtxli 354 e aldım bide yanına başka ürünler aldımm . Daha henüz hazırlanma aşamasında. Şimdi onları iptal etsem sadece ayakkabıyı alsam indirim nasıl olacak bu konuda bilgi verirmisiniz.

• 500 lirayı geçti yani 150 lira indirim le 390 a falan geldi. Onları iptal edersem sadece ayakkabı yı alsam indirim durumu ne olur . Bilgi verirmisiniz ve tek tek ürün iptal edebiliyormuyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: alienbold

250 ye 50 indirimle GORETEX modelleri değerlendirilebilir. Mobilden pek araştıramıyorum

Adidas ax2 modeli GORETEX boğazlı 264 tl ye paylaştığımda millet yumulmuştu. şimdi 50tl indirimle 304tl ye gelir fena değil alınır.ayakkabımın 2. Kışı ilk günkü gibi maşallah

www.boyner.com.tr
    İnternetin Boyner'i Online Alışverişin Adresi
    http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-outdoor-ayakkabi-2328333-520119839-500202-7011.html

Boğazsız 264 e gelir

www.boyner.com.tr
    http://www.boyner.com.tr/urun/adidas-outdoor-ayakkabi-1813449-519081134-500202-500202.html

reebok GORETEX

www.boyner.com.tr
    http://www.boyner.com.tr/urun/reebok-kosu-antrenman-ayakkabisi-2268950-519908124-500202-7007.html

takipteyim 304 tl nin aşağısını görmemişti boynerde 198tl şuan

Boğazlı modeli aldım. Umarım memnun kalırım. 500tl lik hediye kartım vardı. 650tlye tamamladım. 150tl indirimle birleşmesi harika oldu.

• Zaten siparişlerde her ürünün fiyatı görünüyor. En kötü begenmediginiz ürünleri iade edersiniz.
  • Aynn müşteri hizmetlerini aradımm tek sipari olduğu için ürünleri tek tek iptal edemezmişim. Bende ürünler geldikten sonra iptal edim napam saolasın cvabın içinn.
  • Adidas ax2 almıştım, 44.5 aldım çok enteresan bir şekilde büyük oldu. Halbuki adidas ve nike ta hep 44.5 giyerim. Yanında 44.5 niketa aldım tam oldu. Neyse 44 stoğuda kalmamış. İade de etmek istemiyorum. Düğüm oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.