Şimdi Ara

Boyum 1.61 2002li aralık doğumluyum kilom 57

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cankadaşlar 1.70 1.68 ne varsa var ve hepsi benden küçük,2003 doğumlularla okuyorum.Günlük 4km yolu bisiklet ile katediyorum.Bu sene teog da var.Aklımı derslerime vermem gerekiyor ama ya boyum uzamassa bilginiz var ise benimle paylaşir misiniz ?(çok memnun olurum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velestaga -- 18 Ekim 2016; 21:59:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim askeriyede subay olarak görev yapıyorum, yarın gel mermi olarak işe başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 13 u bitirmemissin. Kafana takip problem yapma. 4 senen daha var boyun uzar.1.60 olup 1.5-2 senede 1.90 olanları gördüm. Yalniz çok uzun olmakta sıkıntı söyleyeyim. 1.75 1.85 arası gelişimini tamamlamış bir erkek için idealdir. Bu arada yüzme basketbol gibi sporlarla ılgilenirsen daha iyi gelişir sağlıklı bir insan olursun. Abi tavsiyesi bu sporlar dallarından birine yazil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim babanın veya annenin boyu 1,85 altındaysa sende 18 yaşına gelmediysen hastahaneye git büyüme hormunu yaptır kendine benim boyum 1,68 çok sorun yapıyorum
  • benim boy ilk okul biterken 165 falandı şimdi 170-71 falan. 2006 dan 2016 ya 10 senede 5 cm uzamışım. 170 boy 56 kiloyum. normal. sorun edilecek bir şey yok. aynı yaşta benden boyca küçük baya kişi var. biraz zayıfladım o kadar 170 e 60 kg normalim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.