Şimdi Ara

boyun askılı kulaklık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kulaklıkla alakalı bir çok şey okudum..
    fakat ben yeni aldığım f2'm icin boyun askılı bir kulaklığın daha kullanisli olacagini dusunuyorum..
    creative'in ep-635 modeli var.. fakat sadece bimeks'in web sayfasında var gibi gorunuyor... ama olmayabilir de..

bana tavsiye edebileceginiz, 100 lirayı da asmayacak boyun askılı bir kulakluk var mıdır?
    yardımcı olabilirseniz cok sevinirim, kısa sürede almayı dusunuyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boyun Askılı Bluetooth Kulaklıklar: Kültürel Seslerinizi Güçlendirin

Günümüzün hareketli yaşam tarzında, müzik, podcast'ler ve sesli kitaplar günlük rutinlerin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Boyun askılı Bluetooth kulaklıklar, bu ses deneyimlerini her yerde ve her zaman keyifle yaşamanızı sağlar.

Boyun askılı kulaklıklar, kulak üstü veya kulak içi modellerine kıyasla benzersiz avantajlar sunar. Boyun askısı tasarımı, kulaklıklarınızı yerinde tutar ve koşu, egzersiz veya günlük işe gidiş gelişler sırasında bile güvenli bir uyum sağlar. Ayrıca, ellerinizi serbest bırakmanıza izin vererek çoklu görev yapmayı kolaylaştırır.

Bluetooth bağlantısı, kablosuz özgürlük sağlar ve cihazınla zahmetsizce eşleşmesine olanak tanır. En yeni Bluetooth teknolojisi, istikrarlı bir bağlantı ve net ses kalitesi sunarak sürükleyici bir dinleme deneyimi yaratır.

Boyun askılı Bluetooth kulaklıkları seçerken, gürültü engelleme özelliklerine dikkat etmelisin. Aktif gürültü engelleme, istenmeyen arka plan gürültülerini azaltarak müzik veya podcast'lerine odaklanmana yardımcı olur.

Uzun pil ömrü, müzik keyfini uzun saatler boyunca sürdürmen için hayati önem taşır. Bazı boyun askılı kulaklık modelleri, tek bir şarjla 10 saate kadar pil ömrü sunar ve böylece gün boyu şarj etme konusunda endişelenmene gerek kalmaz. Hızlı şarj özelliği, kısa bir sürede saatlerce dinleme süresi elde etmene olanak tanır.

Boyun askılı Bluetooth kulaklıklar, her müzik severin ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli özelliklerle donatılmıştır. İster kristal netliğinde ses ister güçlü baslar arayın, ihtiyaçlarına uygun bir model mutlaka bulacaksın.

Hareket halindeki müzik deneyimini yükseltmek için bir boyun askılı Bluetooth kulaklık arıyorsan, bu cihazların sunduğu avantajları göz önünde bulundurmalısın. İster favorin podcast'lerini dinlerken ister en yeni şarkıları keşfederken, boyun askılı Bluetooth kulaklıklar, her an her yerde seslerin tadını çıkarmana olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç bir oneri yok mu yaaww?
    bu nasıl kulaklık forumu böyle arkadas..
    illa 500 ytl'lik bi seyler almak istedigimizi yazmamiz gerekiyor...
  • cx300
    güzel bir tercih bence
    kullanıyorum ve çok güzel sağlam
    seslerde süper
    eğer uyarsa bu model bence ii gider
  • ya cx300'un namını duydum da, boyun askısı olmazsa rahat edemem gibime geliyor..
    cx300'ün boyun askılı modeli var mı ki? creative ep 630'un var mesela...
  • boyun askılı olan modeller daha rahatsız değilmi? yada bana öyle geliyor
  • pek ilgilenen olmadı maalesef ama ben modelimi buldum..
    sennheiser cxl 400...
    bulmasına buldum da daha henüz türkiye gelmemis..
    bhphoto'da bile yok hatta, yani amerika'da bile pazara ciktigi soylenemez...

korkarım bu modeli bekleyemecegim

kala kala creative ep 635'e kaldik yine..
    boyun askılı sennheiser'ın mxl51 modeli de var ama.. o da kulakiçi değil..
    zaten kulakiçi alsam mı almasam mı ya da karar veremedim..
    ne yapacagimi sasirdim ya resmenn..
  • Merhabalar arkadaşlar

Yıllar önce hatırlamadığım bir markadan kulaklık almıştım.

Boyundan asmalı kulak içi kulaklık idi. Tek farkı şimdikiler gibi Bluetoothlu değildi, mp3 misali müzik yüklüyordun. Şuan İnternetten baktığımda herhangi bir şey bulamadım. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz.

İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.