Şimdi Ara

Boyun tarafında ısırık izi nasıl geçer..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
12.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar boynumda ısırık izi var ve annemler yanlış anlamasın diye bu izi nasıl geçirebilirim.Pudra,fondoten demeyin şu an evde yok,ne sürebilirim oraya?Gerçekten hemen cevap vermeniz lazım:/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boyun Tarafındaki Diş Isırık İzleri Nasıl Geçer?

Giriş: Boyun tarafındaki diş ısırık izleri, ağrılı ve rahatsız edici olabilir. Bu izlerin iyileşme süreci, ısırığın ciddiyetine göre değişebilir.

Tedavi: Diş ısırık izlerinin tedavisi, ısırığın türüne ve şiddetine bağlı olarak değişir. Küçük ve yüzeysel ısırık izleri genellikle kendiliğinden iyileşebilirken, daha derin ve ciddi ısırıklar tıbbi müdahale gerektirebilir.

İlk Yardım: Küçük bir ısırık iziyle karşılaştığında, aşağıdaki ilk yardım adımlarını uygulamalısın:

• Yarayı temiz su ve sabunla nazikçe yıka.
    • Kanamanın durmasını sağlamak için yaranın üzerine temiz bir bez veya bandaj uygula.
    • Ağrıyı azaltmak için soğuk kompres kullan.

Tıbbi Müdahale: Daha derin ve ciddi ısırık izleri için tıbbi yardım almalısın. Doktorun aşağıdaki işlemleri yapabilir:

• Yarayı iyice temizlemek
    • Antibiyotik reçete etmek enfeksiyonu önlemek için
    • Gerekirse yarayı kapatmak için dikiş atmak

İyileşme Süreci: Diş ısırık izlerinin iyileşme süresi, ısırığın boyutuna ve ciddiyetine bağlı olarak değişir. Küçük ısırık izleri birkaç gün içinde iyileşebilirken, daha derin ısırıkların iyileşmesi haftalar alabilir.

İz Kalıcı Olması: Derin diş ısırık izleri kalıcı izlere neden olabilir. Ancak, bu izlerin görünümünü azaltmak için iz giderici kremler veya lazer tedavisi gibi bazı kozmetik prosedürler mevcuttur.

Sonuç: Boyun tarafındaki diş ısırık izleri, ağrılı ve rahatsız edici olabilir. Küçük ısırık izleri genellikle kendiliğinden iyileşirken, daha derin ve ciddi ısırıklar tıbbi müdahale gerektirebilir. İyileşme süreci, ısırığın ciddiyetine bağlı olarak değişir ve kalıcı izler oluşabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kız mısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SimoneKSK

kız mısın ?

Hayır:S
  • Yardım lütfen hayat meselesi:G
  • sen kız arkadaşım yok diye konu açmamışmıydın.sonra kendi ss ini koymuştunda herkes nasıl bu tiple kız bulamzsın falan demişti...
    buldun sanıyorum hayırlı olsun

nasıl oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

sen kız arkadaşım yok diye konu açmamışmıydın.sonra kendi ss ini koymuştunda herkes nasıl bu tiple kız bulamzsın falan demişti...

nasıl oldu?

Ya kız arkadaşla alakası yok kız arkadaşlarla alakası var:S Onu geçtim hayatımda ilk defa başıma geliyor ve çok korkuyorum bu vakite kadar dışarda dolaştım evde görünmeyim diye ve evde ışık açamıyorum:S
  • boğazlı bir kazak giy ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucky Strike

quote:

sen kız arkadaşım yok diye konu açmamışmıydın.sonra kendi ss ini koymuştunda herkes nasıl bu tiple kız bulamzsın falan demişti...

nasıl oldu?

Ya kız arkadaşla alakası yok kız arkadaşlarla alakası var:S Onu geçtim hayatımda ilk defa başıma geliyor ve çok korkuyorum bu vakite kadar dışarda dolaştım evde görünmeyim diye ve evde ışık açamıyorum:S

olum çok sert mi yaptın nedir?-zaten paylaşamamışlar seni

yapacak bir şeyin yok.ısırk kısmını baya bi oğuştur,sıcak suya falan tut...

• kız değilsen sorun etme.çünkü bizim Türk adetlerinde daha boynunda ısırık izi olan erkeğe kötü gözle bakan gormedim :)

ama kızın boynunda olsa adı hemen cıkar.boyle bu durum.kıza soyle emmesin operken emecekse de tam boynunu emmesin.ogreneceksiniz daha bunları :) gerci o anda kaptırabiliyo insan bazen.ama sen sen ol kızın orasını burasını kızartma.

eger cok rahatsız oluyorsan annenlerin yanından gecerken kızarık olan yere dogru bak duvara bakar gibi :)
  • Benimde başıma geldi evdekiler yedirme oglum kendini kızlara deyip susmuşlardı ... Bu kadar korkulucak ne var hala anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 16 Ekim 2008; 0:00:08 >
  • Vampirmi ısırdı
  •  Boyun tarafında ısırık izi nasıl geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

Boyun tarafında ısırık izi nasıl geçer..

çok anlamlı bir resim koymussun...
    birden çok anlamı var
  • Bi daha öptür geçer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucky Strike

quote:

nasıl oldu?

ohaaa grup

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackankas

Vampirmi ısırdı

aynısnı yazıcaktım hocam büyüksün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.