Şimdi Ara

boyunda küçük bezeler ( lenf nodları ) bakın bi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
38.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sık sık patlayan 3-4 er tane sağ ve sol kulaklarımda özellikle kulak memelerinde var doktora gittiğimde zararsız yağ bezesi dendi gerekirse ameliyatla alınır ama önemli birşey değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Statham*

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

ben normal diyorum artı böyle soğuk havalı salgınlı mikroplu günlerde falan şişebilirler çünkü ordan burdan mikrop yağıyo direnci korumak için çok çalışıyolar

Haklisin hocam pratisyen doktorda oyle dedi:)

pratisyen doktorum ben zaten

edit: şaka yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 28 Aralık 2011; 18:21:55 >
  • Beze değilde küçük lenf bezleri arkadaşlar bendeki. yani öyle büyük bişey değil toplasan 5mm bilemedin 6-7mm bişey yani çok bastırınca hissediliyor dışardan belli olmuyor sizde bastırın boyun bölgenize boğaz bölgenize kasık bölgenize küçük küçük toplu iğne kafası gibi şeyler hissediyormusunuz ?
  • 10 tane iğne veriyor

sabah akşam çakıyolar yakıyorda antibiyotik ilaç
  • nasılsın ortak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konuda bilgisi olanlar varmı
  • Arkadaşlar genel olarak vucuda yayılmış bir şekilde ele gelen lenf bezleri çeşitli hastalıkların belirtisidir. Misal HIV den tut lenfomaya kadar olabilir. Doktorunuza danışın lütfen.

• boynumda çokça vardı geçmiş tamamı şuan kontrol ettim. arada gelip gidiyor. son bir kaç aydır koltuk altlarımda var. ağrı sızı yok. sıkıntı olur mu ki acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Arkadaşlar genel olarak vucuda yayılmış bir şekilde ele gelen lenf bezleri çeşitli hastalıkların belirtisidir. Misal HIV den tut lenfomaya kadar olabilir. Doktorunuza danışın lütfen.

hemogram dan belli olur mu hocam

• o bezeler çok önemli kardeşim, bir çok kötü hastalığın habercisi olabilirler normal olmayabilir bu millet doktor değil sen buradan doktora gitmek içn onay bekleme direk git
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

quote:

Orijinalden alıntı: mura2163

Arkadaşlar genel olarak vucuda yayılmış bir şekilde ele gelen lenf bezleri çeşitli hastalıkların belirtisidir. Misal HIV den tut lenfomaya kadar olabilir. Doktorunuza danışın lütfen.

hemogram dan belli olur mu hocam

Hocam hemogram çok temel bir test. Pek çok etmenden değişebiliyor. Üstelik hemograma yansımayan hastalıklarda var. Genellikle kesin tanı için biyopsi yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

boynumda çokça vardı geçmiş tamamı şuan kontrol ettim. arada gelip gidiyor. son bir kaç aydır koltuk altlarımda var. ağrı sızı yok. sıkıntı olur mu ki acaba?

Hocam bence ihmal etmeyin. Tıpta bulgulara bakınca ilk olarak en kötüleri düşünürüz. Hiç bir hastalığınız olmayadabilir fakat bir doktora görünmeniz en doğrusu olacaktır. Çünkü bazı kanserlerin ilk semptomu lenf bezlerinde şişkinlik olabiliyor.

• Benim boynumun sol tarafında büyük bir beze var çocukluktan beri.

• panik yapma. bir çok beze zaten vardır. sonradan çıkan bezelerin ise çoğu zararsızdır. boyunda beze çıkmasına çok rastlanır. kasığı bilemiyorum. doktora git.

• boynumda sağlı sollu 10 larca küçük beze var bende

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.