Her yolu denedim hocam Bursa genel müdürlükten saha mühendisi yolladılar ama nafile < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bozcaada halkından Türk Telekom’a tepki: İşlevsiz noktaya geldi (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vallahi kıskandım doğrusu. Ama diğer yönden ayıp. Yani orada insanlar yaşıyor, bugüne kadar yeterli yatırım yapılmalıydı. Neyse ki çözülmüş. Hayırlı olsun o bölgede oturanlara.
-
Ada da mı port sıkıntısı yaşıyorsunuz hocam?
-
tuketici.btk.gov.tr adresinden yazın hocam dilerseniz.
-
Aynen hocam.
-
Evet hocam adadaki evime sabit internet alamıyorum maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla her yolu denedim sonuca SUPERBOX ile ulaştım hocam kendileri bilir müşteri odaklı bir firma değil maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaman zaman talebinizi iletmenizi tavsiye ederim hocam.
-
Çabuk çözülmeden ziyade , yapılan planlı bir çalışma vardır. Muhtemelen altyapı ile ilgili bir çalışma yapıldı, yavaş yavaş o sonuçlanıyordur.
-
Anladım hocam. -
Telekom'a şikayetiniz sonucu süreç nasıl işledi hocam, saha mühendisi gönderdiler demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
-
Kusura bakmayın geç gördüm mesajı saha mühendisi gelip adresimde proje çalışması yaptığını ve bu projeyi Bursa bölge müdürlüğüne gönderdiğini nihai sonucun oradan çıkacağını belirtti yanılmıyorsam sene 2018 di hala çıkacak inşallah :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X