Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BOZUK AEROCOOL VX PLUS 400W PSU, 200 TL Satın Al 13 Eylül 2024 18:08 1 1 BOZUK AEROCOOL VX PLUS 400W PSU, 200 TL Genpa'dan 1 yıl önce alınmıştır. Kutu, fatura mevcuttur. Aldıktan birkaç ay sonra ateşleme yapmadı ve çalışmadı. Yanık kokusu vs. almadım, sorununu bilmiyorum, içini açmadım.Garantiye yollamak için Teknobiyotik ve Akortek ile görüştüm ama dönüş sağlamadılar. Uğraşmak da istemedim açıkçası, alıp garanti ile uğraşırım veya kendim yaparım-yaptırırım diyen varsa diye ilana attım.Fiyat: 200 TL. Pazarlık yoktur. Havale sonrası indirimli kargo kodu ile yollayabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kilis Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ÇİFTLİ MONİTÖR KOLLARI, 360 Derece Dönebilen 17-32 İnç 10 KG Destekli KEMOVE K68 %60 KABLOSUZ GATERON PRO YELLOW SWITCH HOTSWAP KLAVYE SIFIR KODAK 500 GB ve 1 TB SATA SSD 550/500 OKUMA YAZMA [SATILDI] 5 ADET AULA F75 KLAVYE BEYAZ VE SİYAH RENK SIFIR