seagate lerde işe yarıyor. maxtor da da. ama Wd bilmiyorum.
yardım lütfen laptop um darbe aldı ve hard diski çalışmıyor...
HP Compaq 610 laptop a klavyenin sağ alt kısmındaki düz yere yumruk yedi ve laptop açılırken hdd den kesik kesik zırlama sesi geliyor bir süre sonra siyah ekranda hdd eror hatası veriyor. bios da görünmüyor. içindeki resimlerimi kurtarmak istiyorum. lütfen yardım edin.. ne yapmam gerekiyor...
harddisk WD Scorpio Black 320 GB
açılan bi makinaya sorunlu harddiski taktıktan sonra (pc bios görmese bile), getdataback programından o diski gösterin ve dosyalarınızı alın..seagate de işe yaradı.pc , usb arabirimi harddiski görmemesine rağmen..
beyler benim hdd de de bir sknti var 640 gb toshiba TV ye takıyorum filimleri izliyorum ama pc ye taktıgımda görüyor fakat ac dedigimde bilgisayarım donuyor. masa üstü bilgisayarıma ikinci disk olarak taktım yine aynısı görüyor açmıyor. Disk yönetiminde 640 gb görüyo D diski olarak fakat açamıyorum icinde onemli yeeklerim var nasıl yapabilirm acil cvp chkdsk yaptım bozuk bölüm 8kb diyor saglam kesim 628753215 kb yani bozuk kesim yok denecek kadar az icindeki verileri nasıl kurtarıcaz bilgisi olan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme