Şimdi Ara

Bozuk lcd monitör ve tepegözden hd projeksiyon yaptım 55 tl ye mal oldu işte videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: loses

Bendede birtane bozuk monitor var sadece vga karti yanmis bunlada yapilabilirmi

Hocam bendeki monitöre görüntü geliyordu. Yani bilgisayara bağladığımda üzerine ışık tuttuğumda görüntü vardı florasanları yanmıyordu. Çıplak gözle görüntüyü göremiyordum. Sizde ekrana yüksek ışık kaynağıyla bir ışık tutun görüntü var ise yapılabilir. Yoksa pek mümkün gözükmüyor. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: persipi

quote:

Hocam bendeki monitöre görüntü geliyordu. Yani bilgisayara bağladığımda üzerine ışık tuttuğumda görüntü vardı florasanları yanmıyordu. Çıplak gözle görüntüyü göremiyordum. Sizde ekrana yüksek ışık kaynağıyla bir ışık tutun görüntü var ise yapılabilir. Yoksa pek mümkün gözükmüyor. Saygılar.

malesef cga kartı mı ne takılması gerekecekmis peki nasıl kaç " bir monitor lazım bu is icin ? ben 2. el birtane ayarlamaya calısırım
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=tCTT21Mt9JI video linki

metal halide 150 watt ampul+ateşleyici+balast 45 tl.

tepegöz 2. el almıştım daha önce 10 tl.

telefon kamerasıyla çektim görüntüler gerçek kalitesini ifade etmiyor. Ancak kesinlikle HD kalitede film seyrediyorum. 5 metreye x 3 metre görüntüyü duvara 4 metre uzaklıkdan net alabiliyorum.

ampul ömrü 12 bin saat ve yenisi 10-15 tl.

monitörün florasanları yanmıyordu starterı mı ne yanmış 140 tl istedi servis. bende böyle değerlendirdim.

her akşam dizi film 6 saat izliyorum. öyle teknosalarda yakından baktığınız projeksiyonlar gibi piksel piksel değil gerçek HD.

Bozuk lcd monitör ve tepegözden hd projeksiyon yaptım 55 tl ye mal oldu işte videosu

kullandıgın lcd kac ınch dı ve fullhd mıydı?

• quote:

quote:

quote:

malesef cga kartı mı ne takılması gerekecekmis peki nasıl kaç " bir monitor lazım bu is icin ? ben 2. el birtane ayarlamaya calısırım

14" veya 15" ideal olur. 17 ve 19" de olur tepegözün üstünden biraz taşar ama siz playerı duvara yansıyan görüntünün üzerine göre ayarlayıp kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.