Bendede birtane bozuk monitor var sadece vga karti yanmis bunlada yapilabilirmi
Hocam bendeki monitöre görüntü geliyordu. Yani bilgisayara bağladığımda üzerine ışık tuttuğumda görüntü vardı florasanları yanmıyordu. Çıplak gözle görüntüyü göremiyordum. Sizde ekrana yüksek ışık kaynağıyla bir ışık tutun görüntü var ise yapılabilir. Yoksa pek mümkün gözükmüyor. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: persipi
quote:
Orijinalden alıntı: loses
Hocam bendeki monitöre görüntü geliyordu. Yani bilgisayara bağladığımda üzerine ışık tuttuğumda görüntü vardı florasanları yanmıyordu. Çıplak gözle görüntüyü göremiyordum. Sizde ekrana yüksek ışık kaynağıyla bir ışık tutun görüntü var ise yapılabilir. Yoksa pek mümkün gözükmüyor. Saygılar.
malesef cga kartı mı ne takılması gerekecekmis peki nasıl kaç " bir monitor lazım bu is icin ? ben 2. el birtane ayarlamaya calısırım
metal halide 150 watt ampul+ateşleyici+balast 45 tl.
tepegöz 2. el almıştım daha önce 10 tl.
telefon kamerasıyla çektim görüntüler gerçek kalitesini ifade etmiyor. Ancak kesinlikle HD kalitede film seyrediyorum. 5 metreye x 3 metre görüntüyü duvara 4 metre uzaklıkdan net alabiliyorum.
ampul ömrü 12 bin saat ve yenisi 10-15 tl.
monitörün florasanları yanmıyordu starterı mı ne yanmış 140 tl istedi servis. bende böyle değerlendirdim.
her akşam dizi film 6 saat izliyorum. öyle teknosalarda yakından baktığınız projeksiyonlar gibi piksel piksel değil gerçek HD.
kullandıgın lcd kac ınch dı ve fullhd mıydı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: persipi
quote:
malesef cga kartı mı ne takılması gerekecekmis peki nasıl kaç " bir monitor lazım bu is icin ? ben 2. el birtane ayarlamaya calısırım
14" veya 15" ideal olur. 17 ve 19" de olur tepegözün üstünden biraz taşar ama siz playerı duvara yansıyan görüntünün üzerine göre ayarlayıp kullanabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme